Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Tavastilan ilme uudistui ja liiketilat täyttyvät

15 vuotta täyttävä Kauppapaikka Tavastila on saanut pintaansa näyttävän silauksen uutta ilmettä ja ajattelutapaa. Muutos tuli kreivin aikaan, juuri kun liiketilat ovat jälleen täyttymässä ja asiakasvirrat kasvussa.

Tavastilan uudistettua kauppakeskuskonseptia ja visuaalista strategiaa on suunnitellut arkkitehti sekä kiinteistönkehittäjä Anna Bevz Loikka Works Oy:stä. Yritys on erikoistunut kiinteistökehittämisen palveluihin strategioista toteutukseen niin arkkitehtuurin, asiakaskokemuksen kuin kiinteistötaloudenkin näkökulmasta.

? ?Sydän mukana? on tärkein arvo- ja asiakaslupaus Tavastilan kaikessa tekemisessä. Se näkyy ja tuntuu vahvasti myös visuaalisissa elementeissä seinillä, käytävillä, ikkunoissa sekä opasteissa. Oranssi ? Hämeenlinnan väri ? oli itsestään selvä valinta myös Tavastilalle, kuvailee Anna Bevz.

Tavastilan vahva paikallinen identiteetti ja pienemmän mittakaavan kauppakeskus inspiroivat luomaan imagollisesti ihmisläheisemmän ympäristön. Enää ei puhutakaan kauppakeskuksesta vaan kauppapaikka Tavastilasta.

? Tavastilan kauppiasyhdistys ja sen itsenäiset yrittäjät ovat omistautuneesti osallistuneet muutokseen ja ottaneet uudet elementit sekä ajatukset käyttöönsä. Paikalliset tapahtumat ja sisällöt tukevat sekä edistävät tätä mainetekijää. Rakennus auttaa toimivien puitteiden kautta, mutta se oikea sydämellisyys syntyy tavastilalaisista, kiittelee Anna Bevz.

Oranssi yhdistyy oranssiin, kun Hämeenlinnan ?Tunnusta raitaa? saapuu myös uudistuneen Tavastilan liiketilojen laseihin ja lattioihin. Hauskat ja oivaltavat teematarrat elävöittävät mukavasti kauppapaikan ilmettä. Hämeenlinna-aiheinen toteutus on Muotoilutoimisto Siltanen | Sandberg Oy:n käsialaa.

Parin hiljaisemman vuoden jälkeen Tavastila näyttää heränneen eloon. Liiketilat ovat täyttymässä ja monipuolisen tapahtumatarjonnan jälkeen asiakasmäärät ovat jälleen kasvaneet. Tavastilan juhlaviikolla avaa ovensa kaksi uutta vaateliikettä, Viola & Max sekä joulun pop up ?kauppana vieraillut, Riihimäellä ja Oitissa toimiva Sarafaani.

? Juhlaviikolla keskiviikosta lauantaihin 19.?22.4. Tavastilan kauppiaat laittavat parastaan hyvien tarjousten muodossa ja lisäksi kauppiasyhdistys on varannut torstaista lauantaihin monipuolisesti ohjelmaa kaikenikäisille. Luvassa on kivaa kaikille ? leikkiä ja puuhaa lapsille sekä tanssi-, musiikki- ja teatterimakupaloja, paljastaa markkinointi- ja tiedotusvastaava Miikka Anttila Tavastilasta.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.