Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Tanssii Tuttujen Kanssa: Tutut oppilaat julki

Joulunavaus-viikonloppuna, perjantaina marraskuun 20. päivänä Kauppakeskus Tavastila järjestää yhteistyössä Tanssikerho Pivotin kanssa Tanssii Tuttujen Kanssa -kilpailun. Tutut ovat nyt paljastettu.

Kilpailussa Hämeenlinnalaiset ja Hämeenlinnasta kotoisin olevat tutut kasvot ottavat mittaa toisistaan tanssilattialla Tavastilassa, kokeneiden Tanssikerho Pivotin tanssijoiden opastuksella. Kaikki kilpailijat opettelevat kaksi tanssia ? yhden vakio- ja yhden lattaritanssin, jonka he esittävät yleisölle.

Tutut ovat nyt paljastettu ja he ovat Tomi Virtanen (Linnan Kehitys Oy) opettajanaan Taina Verho, Iisakki Kiemunki (Hämeen Sanomien toimittaja, Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja) opettajanaan Niina Kärnä, Elina Arlin ent. Orkoneva (laulaja) opettajanaan Marko Bärn, Anne Kallio-Lehtimäki (Alusasuliike Siron yrittäjä) opettajanaan Juha Poutiainen ja Sari Rautio (kaupunginhallituksen puheenjohtaja) opettajanaan Reijo Turunen.

Väliajalla esiintyy Pivotin nuorisopari Elias Husgafvel ? Alessandra Kuutschin.

Tuomareina toimivat Imagokouluttaja Isa Karlsson, Reska-lehden päätoimittaja Ilkka Peltoniemi ja päätuomarina tanssija Katja Koukkula. Tapahtuman juontaa Ari Räsänen. (Reska.fi)

Tanssii Tuttujen Kanssa Kauppakeskus Tavastilassa perjantaina 20.11. kello 18 alkaen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.