Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Syödään yhdessä ja Skogsterin talojuhla Hämeenlinnan keskustassa

Kesäkuun 16. päivänä Hämeenlinnan keskustan valloittaa toisen kerran Syödään yhdessä -tapahtuman hämäläinen versio. Samaan aikaan Skogsterin talojuhlassa juhlitaan tasan kaksi vuotta sitten avattua Museo Skogsteria. Luvassa on museomarkkinat ja huvituksia lapsille.

Omat eväät voi tapahtumalauantaina nauttia kaupunki-piknikillä kymmeniä metrejä pitkissä pöydissä yhdessä ystävien, sukulaisten ja tuttujen kanssa tai turvautua lähiravintoloiden loihtimiin herkkuihin.

Tänä vuonna ravintoloista ovat mukana Le Blason, Fiftari, Nooran Viinibaari, Himalaya´s Kitchen, Cafe Kukko ja ravintola Maja.

Skogsterin talojuhlassa on museon 2-vuotissynttärijuhliin sovivasti paljon ohjelmaa perheen pienimmille. Lapsille on ilmainen pomppulinna Raatihuoneenkadulla sekä työpajoja, ilmapalloja ja hattaraa. Vanhempaan makuun tarjolla on museomarkkinoiden näytteilleasettajia.

Museomarkkinoiden ohjelmassa ovat mukana erilaisten käsityöläisten ja kotiseututoimijoiden ohella tänä vuonna Hippalot, Wetterhoff-talo, Hämeen keskiaikafestivaali ja Hauhon kesäteatteri.

Raatihuoneenkatu on suljettu liikenteeltä Sibeliuksenkadun ja Rauhankadun välillä 16.6. kello 8.30-16. Samoin läpiajo Raatihuoneenkadulle Kirkkorinteeltä ja Linnankadulta on kielletty.

Keskustassa herkutellaan lauantaina kesäkuun 16. päivänä. Kuva: Hml Museot

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.