Keskiviikko 24.04.2024
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti

Tuuli:
 

Senioriliikuntakortin myynti alkaa

Syksyn 2015 Senioriliikuntakortin myynti alkaa tänään. Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa. Syksyn kortin hinta on 35 euroa ja se on voimassa 1.7.?31.12.2015.

Vanhojen kortin haltijoiden osalta syksy lisätään korttiin liimattavalla tarralla. Vuoden 2015 kortti tulee siis ottaa mukaan, mikäli se on jo olemassa. Senioriliikuntakortin voivat ostaa 70 vuotta täyttäneet tai vuoden 2015 aikana 70 vuotta täyttävät hämeenlinnalaiset.

Kortilla pääsee ilman sisäänpääsymaksua Hämeenlinnan sekä Lammin uimahallien allasosastoille ja kuntosaleille niiden aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 15 saakka. Samoin Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalit ovat kortilla käytettävissä maanantaista lauantaihin kello 15 saakka ilman erillistä maksua. Kortilla saa myös lisäalennuksia määrättyjen liikuntakeskuksien normaaleista eläkeläishinnoista. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.