Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Seiska: Lounasmestojen ässä

Kerhoravintola Seiskan tukevilla lounaspöydän antimilla on parin viime vuoden ajan rakennettu kauppakeskus Goodmania. Aivan vakiokaartiin kuuluvat lähirakennuksissa työskentelevät.

Suomenkasarmin alueen suosittu ruokapaikka palveli aikanaan aliupseerikerhona, sittemmin toimiupseerikerhona ja viimeiseksi ennen ?siviiliin siirtymistään? päällystökerhona.

Museoviraston suojelemassa rakennuksessa ravintolatoimintaa pyörittävällä kerhomestari Juhani Sunilla on positiivinen ongelma.

– Lounasta ei voi oikein enempää markkinoida, sillä kapasiteetti loppuu kesken. Niin tilojen kuin henkilökunnan suhteen.

– Lähellä työskentelevät ja muuten vakioasukkaat pitävät sijaintimme ja miljöön rauhallisuudesta. Eikä noutopöydän äärestä lähdetä nälkäisinä.

Seiska toimii myös juhlatilana. Tilaussaunakin on löydetty hyvin.

– Perheet, yritykset ja yhdistykset, Suni luettelee.

Goodmanin rakennustyömiehet vaihtavat maisemaa, kun kauppakeskus valmistuu.

– Isoja muutoksia on tulossa, mutta veikkaan, että rakennusmiehiä näkyy näillä nurkilla aika pian uudestaan, Juhani Suni arvelee.

Senaattikiinteistö omistaa alueen kiinteistöt, joista tyhjenneet löytävät lähivuosina uuden käyttötarkoituksen. Siihen tarvitaan taas tukevaa evästä kaipaavia raksamiehiä.

Kerhoravintola Seiskan lounaskahvit voi juoda vaikka viihtyisällä takaterassilla, Irmeli Uusitalo ja Juhani Suni vinkkaavat.

Kerhoravintola Seiskan lounaskahvit voi juoda vaikka viihtyisällä takaterassilla, Irmeli Uusitalo ja Juhani Suni vinkkaavat.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.