Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Nyt haetaan Hennille seuraajaa

Reska-tyttö -kilpailu järjestetään tänä vuonna jo toisen kerran Pimeän Kaupan Illan yhteydessä perjantaina 3.10. Reskalla. Mukaan valitut tytöt esitellään 1.10. ilmestyvässä Reska-lehdessä ja sitä ennen Reskan verkkolehdessä. Kuvien perusteella on myös mahdollista äänestää omaa suosikkiaan Yleisön Suosikiksi.

Kisaan etsitään mukaan Hämeenlinnan alueelta ulospäin suuntautuneita, rohkeita, sanavalmiita ja esiintymistaitoisia nuoria naisia, joilla on halua esiintyä Reskan tapahtumien juontotehtävissä sekä valokuva- ja näytösmalleina.

Vuoden 2013 Reska-tyttö Henni Kettunen kruunaa tämänvuotisen voittajan.

Vuoden 2013 Reska-tyttö Henni Kettunen kruunaa tämänvuotisen voittajan.

Kisaan ilmoittaudutaan sähköpostitse Veera Mäkelälle, joka on kiertänyt lukuisissa kauneuskilpailuissa. Hän on ollut mukana esimerkiksi Miss Maailma Suomi finaalissa, voittanut Miss Trendi ?kisan ja ollut Hämeen neito ?kisan ensimmäinen perintöprinsessa. Viime vuoden Reska-tyttö Henni Kettunen juontaa tapahtuman yhdessä Veera Mäkelän kanssa ja on myös yhtenä tuomariston jäsenenä. Hän myös kruunaa voittajan.

? Tässä kilpailussa olen mukana niin sanottuna mallimammana, koska oma missin “urani” on jo ohi lapsien myötä. Haluan auttaa muita nuoria naisia eteenpäin mallimaailmassa ja koen että tämä kilpailu voi toimia hyvänä pohjana uralle, jos aikoo jatkaa ja tähtää eteenpäin, Veera Mäkelä sanoo.

? Voittaja saa mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin muotikuvauksiin, juontotehtäviin ja muotinäytöksiin, joita Reskalla järjestetään, niistä saa paljon hyvää ja tärkeää kokemusta ja jo pelkästään sen takia kannattaa lähteä mukaan. Tämä on myös loistava tilaisuus haastaa itsensä ja kokeilla jotain erilaista ja uutta, jos ei ole ennen ollut mukana tämänkaltaisissa jutuissa. Kilpailussa tutustuu helposti muihin samankaltaisiin tyttöihin ja voi saada uusia ystäviä, hän kannustaa.

Voittaja saa mahdollisuuden päästä esimerkiksi muotikuvauksiin.

Voittaja saa mahdollisuuden päästä esimerkiksi muotikuvauksiin.

Ilmoittautumisia Reska-tyttö ?kilpailuun on tullut jo muutama, mutta vielä mahtuu mukaan.

? Jos hakijoita on paljon, niin teemme hakemusten perusteella pientä esikarsintaa, Veera Mäkelä kertoo.

Kiinnostuneet voivat lähettää hakemuksensa 15.9. mennessä osoitteeseen: veera.makela89@gmail.com. Hakemuksessa tulee kertoa ainakin asuinpaikkakunta, ikä, harrastukset, ammatti/koulutus ja millainen Reska-tyttö sinä olisit? Hakemukseen mukaan myös kasvokuva.

Teksti: Veera Mäkelä ja Juha Reinikainen, kuvaaja: Mikaela Löfroth.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.