Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

ReskaRaflat: Hällä toi pyhäpäivään brinnerin

Ravintola Hällä aloitti helmikuussa loivaliikkeisille sunnuntain viettäjille sopivan brinnerin. Aamiaisen ja päivällisen yhdistelmä on tarjolla puolesta päivästä kello 17:ään. Siis todellinen unikeon unelma-ateria.

 Ravintoloitsija Urpo Nurmiranta halusi tarjota asiakkaille perinteistä brunssia pitemmän ajan ateriointiin ja toi kaupunkiin brinnerin.

Urbaaniin keittiösanastoon vakiintunut nimi on sanojen brunssi ja dinner yhdistelmä.

Brinneriin voi törmätä nykyisin maailmalla huippuravintoloidenkin ruokalistalla, jossa se usein ilmoitetaan ?All Day Breakfast? -otsikon alta.

Upi Ha?lla?

Kuvateksti: Ravintoloitsija Urpo Nurmiranta toi Hämeenlinnaan uuden ruoka-compon. Hällästä saa nyt sunnuntai-brinneriä ?aamiaisen ja päivällisen samalla kertaa. Ja tietysti klassikoita.

Hällän brinner on normaaliin lounasbuffaan verrattuna hiukkasen kevyempi.

-Keittoa, munavuokaa, makkaroita, lihapullia, täytettyjä munia, runsas tuplasalaattipöytä ja normaalit ruokajuomat, Nurmiranta luettelee.

Noutopöydän antimia varioidaan viikoittain. Hällän brinneriin on niin haluttaessa saatavilla myös kuohuviinitarjous.

Kotonahan brinnereitä harrastetaan ihan käytännön syistä: kun halutaan nukkua pitkään, tulee nautittua usein sekä aamiainen että päivän pääateria samalla kertaa.

Gourmet-ravintoloissakin saa nykyään niin brunsseja kuin brinnereitäkin.

Brinnerin valmistamiseen kannattaa panostaa, kun siihen kerran ryhtyy.

-Sama juttu myös ruokailuun käytetyn ajan suhteen. Kannattaa tulla vaikka ystäväporukalla ja istua pitempään, Urpo Nurmiranta houkuttelee.

Ilkka Peltoniemi

Tarvitseeko palvelunne lisää näkyvyyttä? Siihen auttaa Reska.fi-julkaisujen sisältömarkkinointi. Ota yhteys: toimitus@reska.fi. 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.