Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Reskalle vihdoin uutta liiketoimintaa

 1811 Hämeenlinnaan perustettu Raatihuoneen apteekki siirtyy maaliskuun lopussa takaisin juurilleen eli Raatihuoneen kadulle, josta se vuonna 1984 muutti Sibeliuksenkadulle. Apteekille remontoidaan uudistetut tilat Elisan entisestä toimitilasta. Myös apteekin nimi muuttuu Reskan apteekiksi.

? Hämeenlinna keskustan parhaalla liikepaikalla pääsemme huomattavasti nykyistä suurempien asiakasvirtojen äärelle ja tarjoamaan paremmin kaikkia apteekkipalveluja keskustassa asioiville ja asuville. Hämeenlinnan keskustan terveyspalvelut ovat keskittyneet torin ympärille ja siellä mekin haluamme olla apteekkari Risto Holma perustelee muuttoa.

? Tarvitsemme apteekkipalveluille sopivat nykyaikaiset tilat ja kehitämme omaa tuote- ja palveluvalikoimaamme uuden paikan tarpeiden mukaisesti. Uuden myymälän suunnittelussa huomioimme asiakaskuntamme tarpeet tuotteissamme, palveluissamme ja tilankäytössämme, hän jatkaa.

? Helpotamme asiakkaidemme asiointia ja ostokokemusta tuomalla yhä laajemmin erilaisia apteekkipalveluja luontaisen kulkureitin äärelle. Kaupunkiapteekissa tilankäyttö ja prosessit täytyy olla tehokkaita. Me pyrimme siihen, että meillä ei tarvitse jonottaa ja ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua on aina saatavilla Risto Holma toteaa.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.