Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Reska.fi:n taustayhtiö valittiin Kasvu Openiin

Suomen suurin yritysten sparrauskilpailu, Kasvu Open, valitsi Kanta-Hämeestä mukaan 15 kasvupotentiaalisinta yritystä. Niistä neljä on Hämeenlinnasta: Mansikkapuisto Oy, Hiili Music Oy, Iloranta Oy ja Reska.fi-julkaisua kustantava P3 Media Oy.

Kanta-Hämeen Kasvupolulle haki 59 yritystä. Kanta-Hämeen Kasvupolku järjestetään toista kertaa osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrauskilpailua, Kasvu Openia.

Yritysten liikeideat liittyvät esimerkiksi myymälä- ja verkkokauppaohjelmistoihin, lasten, nuorten ja perheiden palveluihin, verkkolehtiin, sähkökitaroiden valmistukseen, oppimateriaaleihin, myyntiautomaatteihin, kylmäpuristetun rypsiöljyn valmistukseen, musiikkituotantoon, meriarkeologiaan, lähi- ja perinneruokiin, lähiruokatukkuun ja maatilamatkailuun.

P3 Media Oy:n omistavat toimitusjohtaja Ilkka Peltoniemi ja verkkolehti Reska.fi:n päätoimittaja Juha Reinikainen, joka toimii myös Hattulaan.fi -julkaisun päätoimittajana.

Tuomariston puheenjohtaja, Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka pitää hakemusten tasoa kauttaaltaan laadukkaana, vaikka määrä oli huomattavan suuri.

? Kasvupolku-metodi on osoittanut tarpeellisuutensa, sillä yrittäjät näyttävät luottavan siihen. Hakemuksiin oli myös selvästi panostettu ja kasvusuunnitelmat olivat uskottavia, Haukka kommentoi.

Valituissa tulee edustetuksi eri toimialat, eri vaiheen yritykset, kv-markkinoille ja kotimarkkinoille suuntaavat sekä laajasti Kanta-Hämeen alue.

? Toivottavasti ensi vuonna mukana on myös Riihimäen seutu, Haukka toivoo.

Tuomaristoon kuuluvat Haukan lisäksi Jussi Eerikäinen Hämeen kauppakamarilta, Mervi Käki Linnan Kehitys Oy:stä, Juha Siitonen Optistock Oy:stä ja Juha Jekunen Vanaja Capital Oy:stä.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma. Mukana on tänä vuonna yhteensä 375 yritystä ja yli 950 Suomen liike-elämän huippua. Kasvu Open on yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus luoda omasta bisnesideasta Suomen yritystaivaan uusi tähti.

Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin 26.?27.10, jossa 80 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.