Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

RAVINTOLAT: Amanda Haapanen iloitsee hyvästä asiakaspalautteesta

Amanda Haapanen pitää tilausruokailujen ja tilaisuuksien järjestämisestä.

Keväällä ovensa avanneella Mikaela´s Roomilla on ollut kova työ tehdä itseään tunnetuksi Reskalla, joka ilman rohkeiden yrittäjien työtä uhkaisi muuttua pelkäksi läpikulkuväyläksi.

? Tiesin, että lähden taistelemaan, mutta yllätys on silti ollut kuinka paljon työtä pitää tehdä. Moni on tottunut, että tässä ei ole yhtään mitään, ravintoloitsija Amanda Haapanen kertoo.

Yksi hyvä tapa onkin ollut suora itsensä tunnetuksi tekeminen niin flyereitä jakamalla kuin tietysti mahdollisimman hyvällä asiakaspalvelulla.

? Kokoukset ja muut yksityistilaisuudet ovat lisääntyneet koko ajan. Ensimmäisen kokousporukan jälkeen alkoi tulla useampia pienempiä ryhmiä, Haapanen kertoo.

Hyvä palaute onkin se, mikä pitää yrittäjän mielen iloisena.

? Olemme saaneet tosi paljon hyvää palautetta ja ihmiset ovat olleet hyvällä mielellä, Amanda kertoo.

Esimerkki tilaajien toiveista on parhaillaan menossa oleva pyyntö laatia kiitospäivän menú. Haapanen vahvistaa julkisuudessakin esillä olleen suuntauksen, jonka mukaan tarjouspyynnnöissä näkyy personoinnin vaatimus: asiakkaat vaativat ravintolaltaan tänä päivänä paljon aina raaka-aineista asti.

? Tilaisuudet ovat silti kivoja toteuttaa, Haapanen sanoo.

Mikaela´s Roomin lounaslista vaihtuu kerran viikossa ja lisäksi lauantaibrunssit ovat vakiinnuttaneet paikkansa.

? Juhlapyhä- ja tapahtumaviikonloput vetävät parhaiten, muuten brunssille lähtö kotikaupungissa on Hämeenlinnassa vielä ehkä vähän lastenkengissä.

Mikaela´s Room on myös saanut jo huomiota Reska.fi:n vuoden 2017 ravintolaäänestyksessä, jossa haetaan muun muassa vuoden ravintolatekoa. Yleisöäänten lisäksi oman valintansa tekee raati, johon kuuluvat tulevia ravintola-alan ammattilaisia Koulutuskeskus Tavastialla opettava lehtori YAMK Riitta Grönqvist, kauppias Miro Parjanen K-Supermarket Hattulasta ja verkkolehti Reska.fi:n päätoimittaja Juha Reinikainen.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.