Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

Pop up -tempaus sai tuekseen ilmaiset parkkipaikat

Pop-up Hämeenlinna on perjantaina 20. marraskuuta mukana joulunavauksessa ja tuolloin aukeavat myös ensimmäiset Pop-up -liikkeet. Ovensa avaavat eturintamassa niin terveysjalkineliike Reskalla kuin design-liike Tavastilassakin.

Liikkeitä avaamassa on useita yrityksiä, joista osa kokeilee kivijalkayrittämistä ensimmäistä kertaa. Osa taas on pitkään pohtinut liikkeen avaamista Hämeenlinnan keskustaan, ja on hankkeen myötä innostunut testaamaan ideaa käytännössä. Pop-up Hämeenlinna -hankkeen tavoitteena on, että keskustan liiketiloihin saataisiin pysyvästi vuokralle uusia yrittäjiä.

Jo tässä vaiheessa näyttää siltä, että tavoite saattaa toteutua muutaman yrityksen kohdalla. Kiinnostus hanketta kohtaan on ollut suurta, ja Hämeenlinnan Nuorkauppakamari on kiitollinen hankkeen saamasta tuesta.

? Kaupunki lähti mukaan Pop-up -talkoisiin tarjoamalla ilmaisia pysäköintipaikkoja torin ylälaidasta hankkeen ajaksi. Tämä on hieno kädenojennus, ja toivommekin että kaupunkilaiset hyödyntävät mahdollisuutta käymällä Pop-up-liikkeissä runsain joukoin, kertoo Lotta Mäkeläinen, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2016.

Ilmaiset parkkipaikat ovat käytössä maanantaista 23.11. alkaen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.