Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Pop up Hämeenlinna: Liiketiloja maksutta käyttöön

Hämeenlinnan kaupunkikeskustan liiketiloja on mahdollista hakea maksutta pop-up-käyttöön 7?14 päivän ajaksi. Pop-up-liiketilat sijaitsevat ydinkeskustan alueella kauppakeskuksissa ja kadunvarren liiketiloissa.

Pop-up Hämeenlinna -hankkeen järjestäjinä ovat Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry ja Linnan Kehitys Oy:n Luota-hanke sekä Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys ry. Pop-Up Hämeenlinna -hankkeen ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia Hämeenlinnan keskustan liiketiloissa.

Tähän mennessä yhteydenottoja on tullut yli 60 yritykseltä tai yhteisöltä. Jo noin 15 toimijan kanssa on edetty pop-up-tilan varaamiseen asti, ja ensimmäisiä hankkeessa mukana olevia yrityksiä päästään esittelemään lähiviikkoina.

Samoihin aikoihin ilmestyvät myös Pop-up Hämeenlinna -tarrat niiden liiketilojen ikkunoihin, jotka ovat hankkeessa mukana. Nettisivuilla julkaistaan kartta, johon merkitään kaikki pop-up-myymälät ja niiden aukioloajat.

Mukaan mahtuu vielä uusia toimijoita, ja hankkeesta kiinnostuneet yritykset ja henkilöt voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse popuphml@jchml.fi. Pop-up Hämeenlinna -hankkeen tavoitteena on, että keskustan liiketiloihin saataisiin pysyvästi vuokralle uusia yrittäjiä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.