Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Pekka Tiilikainen & Beatmakers keikalle Englantiin

Kun hämeenlinnalainen Pekka Tiilikainen & Beatmakers elokuussa palasi esiintymislavoille, ilmoitti se samalla tekevänsä vain harvakseltaan valikoituja ja bändin näkökulmasta mielekkäitä keikkoja. Ja sellaisia todellakin on tarjottu. Tuorein sopimus vie yhtyeen legendaariselle Lakeside Country Clubille Lontoon kupeeseen jossa juhlitaan syyskuussa The Shadows-yhtyettä “In Celebration of The Shadows”-teemalla.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers on ensimmäinen tapahtumaan kutsuttu suomalaisyhtye. Tapahtuman aiempiin esiintyjiin lukeutuvat mm. The Rapiers sekä ex-The Shadows muusikot Alan Jones ja Brian “Licorice” Locking joten yhtye on kelpuutettu kovaan seuraan.

Pienimuotoista Euroopan-kiertuetta siis pukkaa, lokakuussa matka jatkuu Hollantiin jossa Pekka Tiilikainen & Beatmakers esiintyy Tilburgin kaupungissa ja toukokuulle 2018 on jo sovittuna keikka Etelä-Ruotsiin Göteborgiin jossa yhtye esiintyy Nordic Guitar Club Festival-tapahtumassa.

Myös muita Eurooppaan suuntautuvia keikkoja on jo sovittuna sekä jotain vielä neuvottelun alla, niiden suhteen ratkaisuja tehdään vasta myöhemmin. Yhtyeen pian 30-vuotista taivalta on kuitenkin tarkoitus juhlistaa kotiseudulla keväällä 2018. Tällä hetkellä juhlakeikat ulottuvat jo viiteen eri maahan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.