Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Nuorisovaltuuston johtoon Eero Roslander

Kaupunginhallituksen asettama Hämeenlinnan Nuorisovaltuusto (NuVa) järjestäytyi 5.9.. Kokoukseen osallistui 25 jäsentä eri puolilta Hämeenlinnaa. NuVa on poliittisesti sitoutumaton nuorten edunvalvojana ja äänitorvena toimiva vaikuttajaryhmä, joka on edustettuna kaupunginvaltuustossa ja lautakunnissa.

Hämeenlinnassa Nuorisovaltuusto koostuu alueryhmistä (Hauho, Lammi-Tuulos, Iittala ja kantakaupunki) sekä niiden muodostamasta hallituksesta. Nuorisovaltuuston jäsenmäärä on 32.

Nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Eero Roslander, varapuheenjohtajaksi Anne Penttilä ja sihteeriksi Mette Turtiainen. Hallitukseen valittiin Juho Nihti, Katri Friman, Ida Stenvall, Leevi Palo, Okko Heiskanen, Sonja Mäenpää, Saara Ojanperä, Nelma Nieminen, Emma Metsälä, Kia Grönlund, Ahti Hyvärinen, Aatu Pulkkinen ja Armin Kellomäki. Viestintävastaavina toimivat Saara Ojanperä, Sonja Mäenpää ja Leevi Palo.

Nuorisovaltuusto valitsi seuraavat edustajat luottamuselimiin. Kaupunginvaltuusto: Eero Roslander ja Juho Nihti, varalla Armin Kellomäki ja Aatu Pulkkinen. Sivistys- ja hyvinvointilautakunta: Armin Kellomäki ja Anne Penttilä, varalla Okko Heiskanen ja Aatu Pulkkinen. Kaupunkirakennelautakunta: Nelma Nieminen ja Ahti Hyvärinen, varalla Saara Ojanperä ja Aatu Pulkkinen. Sosiaali- ja terveyslautakunta: Saara Ojanperä ja Sonja Mäenpää, varalla Okko Heiskanen ja Aatu Pulkkinen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.