Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

VAKUUTUSALA: LähiTapiola kertoo elämänturva-strategiansa etenevän toivotusti

Alkuvuosi oli LähiTapiola Loimi-Hämeelle tuloksellisesti hyvä. Ensivakuutuksen maksutulo kasvoi 5 prosenttia 16,1 miljoonaan euroon. Sijoitustoiminnan tuotto oli 3,5 prosenttia ja yhdistetty kulusuhde oli 88 prosenttia.

Liikevoitto oli 2,6 miljoonaa euroa ja kokonaistulos vahvistui 3,8 miljoonaan euroon. Asiakkaille maksettiin korvauksia 8,6 miljoonaa euroa. Keskittämisetuina asiakkaille jaettiin noin 1,7 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtaja Lauri Riekkola, LähiTapiola Loimi-Häme.

? Olemme erityisen iloisia siitä, että elämänturva-strategiassamme keskeinen asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen tuottaa tulosta ja asiakastyytyväisyytemme on kehittynyt vahvasti, sanoo toimitusjohtaja Lauri Riekkola.

? Varsin merkittävänä tapahtumana LähiTapiola siirsi katsauskauden lopussa liikennevakuutuskantansa paikallisiin alueyhtiöihin. Loimi-Hämeen Alueyhtiön tase kasvoi tässä yhteydessä 63 miljoonalla eurolla, Riekkola muistuttaa.

? Samalla asiakaskokemus paranee, kun asiat voidaan hoitaa kerralla kuntoon mahdollisimman lähellä asiakasta. Asiakasystävällisemmän hinnoittelun sekä uuden liikennevakuutustuotteen ansiosta onnistuimme vahvistamaan liikennevakuuttamisen markkinajohtajuuttamme. Loimi-Hämeen Alueyhtiön osuus on nyt ennätyskorkea 30,5 prosenttia, missä on kasvua 1,3 prosenttiyksikköä.

Henkilöasiakkaiden lisäksi myös yritysasiakkaiden määrä kasvoi katsauskaudella. Kevään vahvoihin tuloksiin lukeutuu lakisääteisen tapaturmavakuutuksen siirtomenestys.

? Olemme tehneet nyt jo yhdeksän peräkkäistä positiivista siirtokierrosta, ja tästä luottamuksesta iso kiitos asiakkaillemme. Lisäksi LähiTapiolan ratkaisut yritysasiakkaiden henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi ovat kasvaneet voimakkaasti ja työkykypalvelumme on osoittautunut asiakkaidemme tarpeita hyvin palvelevaksi kokonaisuudeksi, summaa toimitusjohtaja Riekkola.

LähiTapiola järjestää Elämänturvapäivän Hämeenlinnan Verkatehtaalla 23.9. kello 11-15. Tilaisuus on koko perheen maksuton toiminnallinen tapahtuma.

? Elämänturvastrategiamme mukaisesti tulemme enenevissä määrin ottamaan esiin erilaisia ennakointi-, turvallisuus- ja hyvinvointiratkaisuja sen sijaan, että ottaisimme asiakkaisiimme yhteyttä vain vakuutusten myynnin, laskutuksen ja vahinkotapahtuman vuoksi, Riekkola kertoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.