Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Nooran Viinibaari oli Vuoden ravintolateko

Reska.fi:n ravintolaäänestyksessä pystyi ehdottamaan myös Vuoden 2015 ravintolatekoa. Voitto meni Nooran Viinibaarille, joka sai paljon kehuja asiakaslähtöisyydestään ja omalla konseptillaan menestymisestä.

Kiitosta jaettiin laveasti myös uusista ruokalistoista, omistussuhteista, remonteista ja henkilökunnan palvelualttiudesta.

Kaikille ravintoloitsijoille yhteisenä kannustuksena olkoon nimimerkki Ex-hämeenlinnalaisen antama palaute:

?Isoin hatunnosto kaikille teille, jotka jaksatte uskoa Hämeenlinnan ravintolaelämään ja oikeasti yritätte saada sitä nousemaan. Kaikki tsemppi teille.? 

Voittaja Nooran Viinibaaria kehuttiin muun muassa näin:

?Nooran viinibaarin kehityskulkua on ollut ilo seurata ihan asiakkaana. Kovalla työllä ja rakkaudesta alaan omistaja on saanut siitä aivan ihanan viihtyisän ja lämminhenkisen paikan!?

?Nooran Viinibaari on kultturelli paikka, jossa viihtyy niin viinilasillisen, juustolautasen kuin kahvikupinkin kanssa päivän lehtiä lukien. Ohjelmallisia iltoja, viinitasting, mahtava henkilökunta!”

Noora Vennamo avasi viinibaarinsa runsas vuosi sitten. Yleisö arvosti yritteliäisyyttä ja toimivaa konseptia äänestämällä sen Hämeenlinnan Vuoden 2015 ravintolateoksi.

Noora Vennamo avasi viinibaarinsa runsas vuosi sitten. Yleisö arvosti yritteliäisyyttä ja toimivaa konseptia äänestämällä sen Hämeenlinnan Vuoden 2015 ravintolateoksi.

Paljon huomiota saivat myös Popinon yhteyteen avattu Street Food and More, William´s Pubin uusi tuleminen, Piparkakkutalon ulkosaneeraus, Goodmanin Topkapin muodonmuutos nimeä myöten (Fontanas) kuten myös intialainen ravintola OM Visamäessä.

Näinkin kirjoitettiin.

?Suistoklubi on ehdottomasti Hämeenlinnan ylpeys! Persoonallinen ja lämminhenkinen paikka, jossa kivan rouhea olkkaritunnelma ja jokainen on tervetullut semmoisena kun on. Paras ja ainoa keikkapaikka koko kaupungissa.? Nimim. Kuria

?William’s Pub, vaatii rohkeutta avata lähes Suomen vanhimman ja Hämeenlinnan ennen suosituin pubi uudestaan!

?Uudet Wanhan Pankin omistajat ovat herättäneet hieman kuivahtaneen istuskelupaikan uudelleen eloon. Kiitos!? Nimim. AP

?Cafe Cornetto tuo välittävän aidon asiakaspalvelun uusine omistajineen ja kahvi on aina tuoretta. Laatu on takuu.?

Palkitsemme nimimerkit AP ja Kuria päivällislahjakortein Hämeenlinnan vuoden ruokaravintolaan Popinoon. Ottakaa yhteys toimitukseen.

Ilkka Peltoniemi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.