Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

NOBLESSA: Pimeää kauppaa iltakymmeneen

Juha ja Anja Säe ovat sisustaneet myymälänsä uusilla mallikeittiöillä.

On kiva tarjota uutta ja erilaista. Noblessan Anja ja Juha Säe saavat myymälänsä uudet mallikeittiöt sopivasti rakennettua Pimeän Kaupan Illaksi.

Sibeliuksenkadulla sijaitseva Noblessa on jälleen mukana Hämeenlinnan Pimeän Kaupan Illassa perjantaina 23. helmikuuta.

? Tarjolla on kolme uutta mallistoa ja normaalitarjouksen lisäksi vielä yllätysextra niille jotka sinä päivänä varaavat ajan, kertoo Anja Säe.

Noblessa on ollut ajan hermolla mallistojensa ja myös yhä tärkeämmäksi kilpailuvaltiksi nouseen ekologisuuden kanssa.

? Noblessa siirtyy vielä tämän vuoden aikana uusiin, tiukempiin ympäristönormeihin, kertoo Anja Säe.

Hän sanoo, että tapahtumiakin on kiva suunnitella, kun myymälään on juuri saapunut iso kuorma uuden malliston tuotteita.

? Haasteena on saada mahdollisimman paljon uutta esille.

Keittiösisustuksen trendinä on hänen mukaansa nyt mustan värin nousu suosioon.

? Asiakkaatkin ovat kysyneet sitä ja mustasta on mallistoissamme paljon sävy- ja materiaalivaihtoehtoja. Myös uusia taustakuvia tuli paljon, niillä saadaan vielä uutta ilmettä.

Noblessan laajentuminen maailmalla jatkuu ja yhtiö on juuri ilmoittanut aloittavansa kolmannen tehtaan rakentamisen.

Noblessan uusi 2018 -mallisto vastaa nykyajan vaatimuksiin mullistaen keittiömitoitukset perin pohjin. Uusi mallisto ottaa hyvin huomioon sen tosiasian, että otollisten elinolosuhteiden ja terveellisen ruokavalion ansiosta eurooppalaisten keskipituus on kasvanut selvästi. Suomalaisen Finrisk-tutkimuksen mukaan 25?34-vuotiaat suomalaisnuoret ovat jopa 2?3 cm pidempiä kuin aiemmat ikäluokat.

Noblessan mallisto on laajentunut aiemmin markkinoille tuotujen Standard- ja Line N -runkojen lisäksi uusilla XL-runkotuotteilla, jotka on suunniteltu sopimaan kasvaneille keskipituuksille, eli 160?195 cm pituisille käyttäjille. Runkokorkeus näissä uusissa XL-rungoissa on 7,2 cm korkeampi. Tämä tarkoittaa käytännössä jopa 10 prosentin lisäystä säilytystilaan.

Juha Reinikainen

Noblessa-ketju aloitti Suomessa vuonna 2011. Viime vuosina ketju on laajentunut yli 30 paikkakunnalle itsenäisten yrittäjien voimin. Lähin myymälä löytyy Hämeenlinnan Sibeliuksenkadulta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.