Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

MUUTTO: Café Kaunon ovet avautuvat syyskuussa Hallituskadulla

Café Kaunon uudet tilat löytyivät Hallituskatu 22:sta. Avajaisia vietetään syyskuun 10. päivänä, kertoo yrittäjä Riikka Mäkinen (oik.). Mukana kahvilan töissä on myös Mäkisen tytär Roosa Saarinen.

Kun Café Kaunolla vuokrasopimuksen irtisanomisen takia tuli eteen pakkomuutto Kauppakeskus Linnasta kesäkuun lopussa, sai yrittäjä Riikka Mäkinen ilokseen useita tarjouksia uusista tiloista. Valinta osui Hallituskatu 22:een eli vain kivenheiton päähän Linnasta.

? Tämän luvattiin valmistuva nopeiten, alun perin elokuun alkuun, mutta nyt viivästysten jälkeen uskallan luvata avajaispäiväksi 10. syyskuuta, Mäkinen kertoo.

Linnasta poismuuton alla Mäkinen myös kuunteli asiakkaiden toiveita jatkosta ja selväksi tuli, että Kaunon halutaan säilyvän Kaunona.

? Korvapuustit ja tilauksesta tehtävät salaatit säilyvät valtteinamme. Uutuutena aloitamme aamupalat, jossa tarjolla on puuroa, sämpylöitä ja euron kahvi, kertoo Riikka Mäkinen.

Uutuuksia on tiedossa myös lounastarjontaan, johon tulee valittavaksi ainakin viisi eri pasta-annosta.

? Salaattien lisäksi suositut uuniperunat säilyvät listoilla ja reseptit on uudistettu kesän aikana, lupaa Mäkinen.

Kahvilassa uurastaa Mäkisen lisäksi hänen tyttärensä Roosa Saarinen.

? Toivottavasti toiminta lähtee pyörimään niin hyvin, että pystymme palkkaamaan yhdestä kahteen osa-aikaista työntekijää, Mäkinen sanoo.

Aamiaistarjoilun myötä Kauno avaa jatkossa ovensa arkisin kello 8 ja sulkeutuu kello 17. Lounasruokia on mahdollista tilata koko päivän ajan, poislukien keittolounaspäivien keitot tiistaisin ja torstaisin. Lounaskeitoilla pääsee herkuttelemaan kello 11 ja 14 välisen ajan.

? Lauantaisin olemme avoinna kello 9.30?14.30 ja myymme lauantaisin Konditoria Katariinan tuotteita myös mukaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.