Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Ahveniston rantasauna kaikille avoimeksi

Julkiset saunavuorot Ahveniston rantasaunalla alkavat syksyn aikana.

Yksityiset asiakkaat ovat jo löytäneet tämän kesän aikana tilaussaunavuorot ja syksyllä kokeillaan viikoittaisia julkisia saunavuoroja.

Julkisten vuorojen ajankohdat vaihtelevat ja tulevan viikon vuorot päivitetään varauskalenteriin aina maanantaisin.

Julkiset saunavuorot ovat sekavuoroja ja pääsyliput tulee ostaa varauskalenterin kautta etukäteen, jotta käyttöastetta voidaan kontrolloida eikä saunavuoro ruuhkaudu.

Julkisen saunavuoron lipun voi käydä ostamassa myös etukäteen Ahveniston kahvilasta tai syksyn tullen uimahallin kassalta.

Rantasaunan saunavarausten hallinnoinnissa ja laskutuksessa on aiemmin tehty paljon manuaalista työtä.

Varauskalenteri on pääosin koostunut yritysten sekä yhdistysten vakiovuoroista, mutta uusien toimintatapojen sekä uuden sähköisen varauskalenterin avulla yksittäisten saunavuorojen varaaminen helpottuu.

Varauskalenterin avulla maksun voi suorittaa suoraan verkossa varauksen yhteydessä ja kalenteri on aina ajan tasalla. Sähköinen varauskalenteri löytyy Ahveniston Toimintapuiston nettisivuilta.

Rantasaunan lauteilla löylyttelee mukavasti kahdeksan henkilöä samanaikaisesti ja pukuhuoneessa tilaa on noin 15 henkilölle.

Saunan sisätilat on remontoitu 2017 ja pukuhuone kalustettu uudelleen kesällä 2018. Rantasaunan omistaa Hämeenlinnan kaupunki, mutta saunavarausten hallinnointi siirtyi keväällä 2018 Ahveniston Toimintapuistolle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.