Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Museo Militaria täyttää viisi vuotta

Museo Militaria avautuu uuteen vuoteen tiistaina 2.1.2018 juhlan merkeissä. Loppiaisviikolla tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun kolme museota yhdistänyt Museo Militaria aloitti toimintansa. 5-vuotisjuhlan kunniaksi 2.?7.1.2018 kävijöille on tarjolla ilmapalloja, erikoisopastuksia sekä alennuksia pääsylipuista ja museokaupan tuotteista.

Museo on avoinna 2.?7.1.2018 kello 11?17. Jaamme Museo Militarian ilmapalloja näyttelykävijöille viikon aikana niin kauan kuin palloja riittää. Erikoisopastukset museon työ- ja varastotiloihin tiistaista perjantaihin 2.?5.1. kello 13.

Yleisö pääsee ensi kertaa tutustumaan Museo Militariaan kulissien takana. Tutkija Samuel Fabrin ja museomestari Ilkka Vahtokari kertovat työstään, esittelevät parhaita paloja näyttelystä ja vievät kävijät kurkistamaan yleisöltä suljettuihin tiloihin.

Opastus sisältyy pääsylipun ja Museokortti-asiakkaiden käynnin hintaan, ja se sopii koko perheelle. Kesto noin 1 tunti. Kokoontuminen päärakennuksen Pohjolasalissa. Yhdelle opastukselle mahtuu noin 40 osallistujaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.