Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

MUOTINÄYTÖS: Mikaela´s Roomissa syyskuun alussa tyylin ja kauneuden Lumousilta

Annika Hietanen (vas.) ja Jaana Ahlholm järjestävät syyskuun alussa muotinäytöksen Mikaela´s Roomissa Reskalla.

Hämeenlinnalaiset Jaana Ahlholm ja Annika Hietanen järjestävät syyskuun alussa ilmaismuotinäytöksen Mikaela´s Roomissa. Meikkitaiteilija Hietanen meikkaa mallit ja edellisessä kotikaupungissaan Joensuussa juhla- ja tapahtumasuunnitteluyrittäjänä työskennellyt Ahlholm juontaa näytöksen.
? Ideana on tuoda esille paikallisia yrittäjiä ja palveluita sekä saada ihmisiä liikkeelle syksyisenä perjantai-iltana. Ajatus on, että ihmiset saisivat vähän eri tavalla tutustua yrityksiin ja yrittäjiin, Jaana Ahlholm sanoo.

Perjantaina syyskuun 1. päivänä järjestettävässä muotinäytöksessä on mukana uusi Reskalla sijaitseva Boho Second Hand -liike, juhla- ja tapahtumasuunnittelu Juhlahuuma, renkolainen Aistikas-korut, Hämeenlinnasta kotoisin olevan, nykysin Lahdessa asuvan yrittäjän urheiluvaatemerkki Nepra sekä helsinkiläinen Second Hand -liike Find me 2 Hand ja suunnittelija Lalli Savolainen. Visuualisen ilmeen ja markkinointimateriaalit tekee MI-suunnittelu ja mallien hiukset laittaa Hius- ja kauneushuone Kristalli.

? Haluamme tuoda eloa Reskalle ja kaupunkiin. Pimeys kun koittaa, ihmiset hautautuvat helposti kotisohville. Hämeenlinnassa myös on liian vähän Mikaela´s Roomin tapaisia iltapaikkoja, jotka eivät ole baareja tai yökerhoja, perustelee järjestäjäkaksikko uutta konseptiaan.

Naiset ovat toimineet samoissa projekteissa ennenkin, Jaana mainosmallina ja Annika meikkitaiteilijana, mutta järjestäjinä naiset ovat nyt liikkeellä ensimmäistä kertaa yhdessä.

? Olemme liikkeellä puhtaasti halulla luoda elämyksiä. Tämänkaltaista muotinäytöstä ei tietääksemme ole järjestetty ennen. Tapahtumassa on mukana bändi ja DJ, ja näytöksen keskellä on tauko, jonka aikana on mahdollista ostaa syötävää ja juotavaa. Näytöksessä esillä olevat vaatteet ja asusteet ovat ostettavissa näytöksen jälkeen. Toivomme, että ihmiset tulevat viettämään mukavaa ja rentoa iltaa kanssamme!

Malleiksi näytökseen etsitään rohkeita ja heittäytymiskykyisiä hämeenlinnalaisnaisia. Vaatimuksena on vähintään 170 sentin pituus, kyky kävellä korkokengillä ja vaatekoko 34?42. Casting pidetään Eräs Teatterin tiloissa 14.8. kello 18?20.

Vaikka näytös on ilmainen, ennakkoilmoittautuminen on tarpeen infolumous(a)gmail.com 28.8. mennessä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.