Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

Mikael Gabriel helmikuussa Verkatehtaalle

Mikael Gabriel suuntaa alkuvuodesta uransa ensimmäiselle kiertueelle. Joensuu Areenalta 14. tammikuuta käynnistyvä laajamittainen HIMMEE-kiertue vie Mikael Gabrielin isoille areenoille ja konserttipaikoille läpi koko Suomen ? Hämeenlinnan Verkatehtaalle Mikael Gabriel saapuu lauantaina 11. helmikuuta. Kiertueen lipunmyynti käynnistyy tiistaina 25. lokakuuta.

image

HIMMEE-kiertueella mukana kulkee Mikael Gabrielin bändi ja toteutus on suunniteltu koko perheelle sopivaksi. Kiertueen järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Rähinä Live.

Mikael Gabriel on noussut tänä syksynä valtavaan kansansuosioon yhtenä Vain elämää -tv-sarjan puhutuimmista artisteista. Mikael Gabrielin kaikki Vain elämää -tulkinnat ovat pitäneet paikkaansa Spotify Top-50 -listan kärjessä jo useita viikkoja. Tällä hetkellä kärkiviisikossa on kolme Mikael Gabrielin tulkintaa: ?Pauhaava sydän?, ?Mun koti ei oo täällä? ja ?Lumi teki enkelin eteiseen?. Lisäksi kärkiviisikkoon mahtuu Lauri Tähkän versio Mikael Gabrielin ?Kipua?-hitistä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.