Perjantai 12.04.2024
Nimipäivät: Julia, Julius, Janna, Juliaana

Tuuli:
 

Kuninkaallinen Nukketeatteri tuo Saiturin Joulun Keskustaloon

Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri esiintyy Keskustalon Pienessä Joulupuodissa joulukuun aikana viisi kertaa Charles Dickensin “Saiturin Joulu”- näytelmällä. Näytelmä kertoo saidasta ja yksinäisestä miehestä Scroogesta, jonka elämän täyttää ainainen puurtaminen omassa yrityksessään, eikä hän anna aikaa edes muutamille elossa oleville läheisilleen. Rahasta eikä joulusta hän ei osaa nauttia.

IMG_0138

Eräänä jouluaattoiltana Scroogelle ilmestyy menneisyyden haamu, joka on hänen entinen yhtiökumppaninsa Marley. Haamu tulee varoittamaan Scroogea tulevasta kohtalostaan ja siitä että hän tulee kohtaamaan kolme henkeä, joita hänen on seurattava. Muuten tuo sama kurja kohtalo tulee olevan myös hänen.

Tästä alkaa Scroogen seikkailu menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden maailmoissa, joissa hän joutuu kohtaamaan todellisen itsensä ja saa opetuksen, joka johtaa iloiseen muutokseen. Esityspaikkana toimii sama liikehuoneisto Pienen Joulupuodin kanssa, jossa on kahvila ja myynnissä paikallisia käsitöitä. Ensimmäinen esitys on perjantaina 5.12. ja viimeinen lauantaina 20.12. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.