Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

KESKUSTA: Pop-Up Hämeenlinnassa vielä muutamia paikkoja vapaana

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Linnan Kehitys Oy:n ja Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys ry:n kanssa tänäkin vuonna Pop-Up Hämeenlinna -hankkeen, jonka tarkoituksena on elävöittää kaupungin keskustaa ja lisätä sen vetovoimaa.

Pop-Up Hämeenlinna -hankkeen ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia Hämeenlinnan keskustan liiketiloissa. Liiketiloja on mahdollista hakea pop-up-käyttöön 14 päivän ajaksi. Pop-up-liiketilat sijaitsevat ydinkeskustassa kävelykatu Reskalla.

Pop-up Hämeenlinnan liiketilat ovat nyt haettavissa, ja vielä muutamia paikkoja on vapaana.

– Olemme jälleen tuomassa esille laajan kirjon erilaisia pop-up-liikkeitä, esillä on tänä vuonna muun muassa suomalaista vaatevalmistusta ja designia, sisustusta ja antiikkia, tapahtuman projektipäällikkö Lotta Mäkeläinen Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista kertoo.

Kiinnostuneet yritykset ja henkilöt voivat ottaa yhteyttä popuphml@jchml.fi. Pop-up -liikkeet ovat auki joka päivä 9.-22.12.

Pop-up Hämeenlinna -hankkeen tavoitteena on, että keskustan liiketiloihin saataisiin pysyvästi vuokralle uusia yrittäjiä. Pop Up toivottaa tervetulleeksi luovat ja vähän hullutkin ajatukset keskustan elävöittämiseksi. Hämeenlinnan Nuorkauppakamari haluaa projektilla olla osaltaan mukana ylläpitämässä ja kehittämässä elinvoimaista ja kiinnostavaa kaupunkikeskustaa.

linna

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.