Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Kaupunki hakee pitkäaikaisia vuokralaisia kesämyyntipaikoille

Hämeenlinnan kaupunki hakee kesämyyntipaikoille toimijoita kolmeen kohteeseen monivuotisilla sopimuksilla. Alueet vuokrataan kahvila-, terassi-, vuokraus- ja kioskitoiminnan järjestämiseksi. Vuokrausajan monivuotisuus kaupungin mielestä paremmin mahdollistaa toimijan konseptin kehittämisen ja investoinnit.

Edellisten vuosien terassi- ja kesäkatukokeilut keskustan tuntumassa ovat keränneet kiitosta niin kaupunkilaisilta kuin matkailijoiltakin. Nyt haussa on toimijat Hämeensaaren puistoon kolmelle myyntipaikalle, Mahlianpuistoon ja Jukolan torille. Hämeensaaren puistoon ja Jukolan torille haetaan toimijaa vuosille 2023 – 2027 ja Mahlianpuistoon vuosille 2024 – 2027.

Tarkoituksena on, että kesämyyntipaikka pidetään yleisölle avoimena vuosittain 1.5. ja 30.9. välisenä aikana. Kaupunki neuvottelee tarkemmasta vuokra-ajasta ja kesämyyntipaikan avoimena yleisölle pitämisen ajasta valitun toimijan kanssa.

Vuoden 2023 aikana alkavissa sopimuksissa hakijalla on oikeus halutessaan aloittaa toiminta kevennetysti hakemuksessa esitettyjen palveluiden, rakenteiden ja kalusteiden osalta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.