Maanantai 04.03.2024
Nimipäivät: Ari, Arsi, Atro

Tuuli:
 

Kaisa Liski avaa toimiston kotiseudulleen Hämeenlinnaan

 

Kaisa Liski luotsaa uutta toimipistettä, joka aukeaa marraskuun alussa Hämeenlinnan keskustaan Eteläkadulle.

? Hämeenlinna on Kanta-Hämeen suurin kaupunki, toiminnallinen keskus ja tulevaisuuden alue. Kasvuyrityksenä haluamme olla kasvukaupungissa, Arvoasunnot LKV:n liiketoimintajohtaja Kaisa Liski toteaa.

? Hämeenlinna on minulle myös henkilökohtaisesti tärkeä kaupunki, koska asun itse lähellä. Arvoasunnot on rekrytoinut uuteen toimipisteeseen kokeneita, vahvan paikallistuntemuksen omaavia ammattivälittäjiä. Arvoasuntojen asiantuntijat palvelevat kattavasti koko Kanta-Hämeen alueella, Hyvinkäätä ja Riihimäkeä myöten.

Lähiaikoina avataan toimipiste myös Tampereelle, minne rekrytoidaan omat huippuosaajansa.

? Liikumme kartalla pikkuhiljaa ylöspäin. Taloustilanteesta huolimatta arvoasuntojen kauppa käy meillä aina. Osaamme hinnoitella juuri oikein ja tunnemme rahoitusalan koukerot.

Arvoasunnot on osa yksityistä kiinteistövälitysyritystä, Uudenmaan Viva Oy:tä. Arvoasunnot on keskittynyt nimenomaan arvoasuntojen välitykseen. Mikä sitten on arvoasunto?

? Arvoasunto on alueelle jollakin tapaa arvokas asunto. Arvo voi syntyä yksilöllisistä ominaisuuksista, tyylistä, laadusta, sijainnista tai vaikka historiasta. Yllättävän moni koti voi olla arvoasunto, Liski sanoo.

? Parhaimmat asunnot viedään tässä markkinatilanteessa päältä. Arvoasunto on hyvä sijoitus, koska sen arvo yleensä säilyy. Arvoasunto myös ansaitsee arvoisensa välittäjän.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.