Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

KAHVILAT: Konditoria Katariinan tuotteet tulivat Hoffiin ja Kaunoon

Kahvilayrittäjä Sami Malmstenia voi tällä hetkellä syystä kutsua yhdeksi Hämeenlinnan kaupunkikeskustan elävöittäjistä. Kauppakeskus Linnassa toimivan Café Kaunon ja Wetterhoffin talossa toimivan Café Hoffin yrittäjä jaksaa uida vastavirtaan ja miettiä kehittämiskohteita, vaikka suuri osa Linnan liiketiloista ammottaa tyhjyyttään ja arvorakennus Wetterhoffin talossa on meneillään remontti.

? Noin puolitoista vuotta Hoffilla on sisältänyt opettelua ja haasteita. Oma toimintamalli on löytynyt pikkuhiljaa ja vakioasiakaskunta on lisääntynyt mukavasti viime aikoina. Siitä huolimatta, että naapurissa on lattiaremontti, alkuvuosi näyttää positiiviselta, Malmsten kertoo.

Café Hoffin kahvileipä- ja vitriinivalikoimia täydentävät nyt Konditoria Katariinan tuotteet, mikä ilahduttaa yrittäjä Sami Malmstenia.

Tuore yhteistyöavaus on tehty Konditoria Katariinan suuntaan. Konditorian tuotteita on saanut kahviloista jo jonkin aikaa ja laajempi yhteistyö Café Kaunossa alkoi tänään maanantaina. Katariinasta tilatut tuotteet voi halutessaan noutaa Kaunosta.

Hoffissakin pyritään kehittämään mukaanmyyntiä ja tilausmyyntiä piirakoiden tapaisten tuotteiden osalta ? normaaleja kahvittelijoita unohtamatta.

? Kahvileipä- ja vitriinivalikoimamme on ollut kehittämiskohde ja nyt siihen saatiin monipuolisuutta paikallisen toimittajan ansiosta, kertoo Sami Malmsten.

Kaunon ja Hoffin omat, kuuluisat itse tehdyt korvapuustit toki säilyvät edelleen valikoimissa.

Café Hoffin nykyisillä yrittäjillä on ollut vahva kehittämisen tahto alusta alkaen ja hyväksi havaitun tarjonnan rinnalle on koko ajan tuotu uutta. Kun tarjonta on kohdallaan, hämeenlinnalaisetkin ovat kahvilakansaa: esimerkiksi keitto- ja salaattilounasmalli on Malmstenin mukaan osoittautunut toimivaksi ja myös Hoffin herkullisten vohvelien myynti on kevättä kohti mentäessä vilkastunut.

? Myös lauantaibrunssiemme suosio ilahduttaa. Odotamme totta kai Sibelius Centerin myymälän lattiaremontin valmistumista ja läpikulkuliikenteen lisääntymistä. Ja ennen kaikkea kesää, että saadaan terassi auki, Malmsten toteaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.