Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Antiikkimessut kokoaa väkeä Hämeenlinnaan

Ensi viikonloppu kokoaa jälleen suuren määrän antiikista, taiteesta ja keräilyesineistä kiinnostuneita ihmisiä Hämeenlinnaan Antiikkimessuille. Jo 31 vuoden ajan on totuttu kokoontumaan Hämeenlinnaan näin kevään korvalla tapaamaan muita asiasta kiinnostuneita alan harrastajia toinen toistaan kiehtovimpien esineiden ääreen.

Jo viime syksynä alkanut ja aluksi lisääntyvinä kävijämäärinä näyttäytynyt tapahtuma-alan elpyminen näkyy nyt myös kauppiaiden lisääntyvänä haluna osallistua näihin myyntitapahtumiin. Tämäkin tapahtuman kaikki tarjolla olleet myyntipaikat varattiin loppuun jo reilua kuukautta ennen messuviikonloppua. Tämän jälkeen on vielä tullut runsaasti tiedusteluja vapaista myyntipaikoista ja jonossa on useita myyjiä odottamassa mahdollisia peruutuspaikkoja.

Tapahtumapaikkana on viidettä kertaa Elenia Areena osoitteessa Härkätie 17. Tapahtuma on avoinna yleisölle sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10?16. Antiikkiesineet, taulut, lasit, astiat, kirjat, rahat, postikortit ja postimerkit, korut, hopeaesineet, kellot, kunniamerkit, vanhat ja uudemmatkin tekstiilit, sekä muu nostalginen tavara etsii uutta omistajaa messuilla koko viikonlopun ajan.

Aikaisemmissa tapahtumissa suurta suosiota saaneet neuvonta- ja arviointipalvelut ovat taas messuvieraiden käytettävissä. Mestarientisöijät ry:n osastolla saa opastusta vanhojen kalusteiden entistämisestä ja osastolta voi ostaa myös tähän työhän tarveaineita. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry: ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastoilla saa tietoa postikorteista ja postimerkeistä sekä erilaisista rahoista ja muista numismaattisista kohteista.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Messuvieraiden autoille on tarjolla paljon maksutonta pysäköintitilaa tapahtumapaikalta. Paikallisliikenteen vuorot liikennöivät rautatieasemalta ja keskustasta messupaikan lähistölle 2?3 kertaa tunnissa. Elenia Areenan ravintola palvelee messuvieraita koko viikonlopun ja tarjolla on myös edullista messulounasta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.