Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Melkein selkeää
16°C
Tuuli: 10 m/s SSW
 

JULKKARIT BIRGERISSÄ: Baggen uudet rikosnovellit vyöryttävät esiin ihmiskohtaloiden kirjon

Tapani Bagge vyöryttää uusimmassa kirjassaan, rikosnovellikokoelmassa Haudasta lomalla, eteemme ihmiskohtaloiden kirjon. Moni kokoelman hahmoista on ottanut omaa lomaa haudasta tai vankilasta.

Teoksen vahvoissa tarinoissa ysiluokkalainen ryöstää Siwan, maatalon emäntä erikoistuu marihuanan kasvatukseen, kaukopartiomies myöhästyy omista hautajaisistaan, mies löytyy pesukoneesta ja toinen volttia heittävästä Bemarista.

Tapani Bagge kertoo uusimmasta kirjastaan Birgerissä ensi tiistaina.

Mukana on kosolti veijarihenkeä ja mustaa huumoria sekä Suomen parhaaksi dekkarisarjaksi mainitusta Hämeenlinna Noirista tuttuja konnia ja koukkuja.

Baggen historiallisten rikosromaanien sankari Väinö Mujunen nähdään jatkosodassa päämajan erikoistehtävissä sekä yksityisetsivänä sotien jälkeisessä Helsingissä. Bagge kirjoittaa rikosnovelleja samalla siekailemattomalla otteella kuin rikosromaanejakin.

Tapani Baggen rikosnovellikoloelman Haudasta lomalla julkaisujuhlaa vietetään kirjailijan kotinurkilla ja Hämeenlinna Noirista tutuissa maisemissa Olutravintola Birgerissä (Raatihuoneenkatu 5) tiistaina 7.2. kello 19 alkaen.

Tapani Bagge kertoo tilaisuudessa uuttuuskirjastaan ja sivuaa myös muuta kirjallista tuotantoaan. Bagge on kirjoittanut jo yli sata kirjaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.