Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Joulupuu-keräys käynnistyy ensi maanantaina

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää nyt kahdettatoista kertaa Joulupuu-keräyksen Hämeenlinnassa. Joulupuu-keräys tarjoaa kansalaisille ja yrityksille helpon tavan auttaa sekä jakaa hyvää joulumieltä eteenpäin.

Joulukuun 3.?16. päivinä järjestettävän lahjakeräyksen aikana kerätyt lahjat toimitetaan sosiaalitoimen kautta lastensuojelun avohuollon asiakkaina oleville lapsille ja nuorille. Näin voidaan varmistaa, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin, eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta.

Joulupuu-keräyksessä yhdistyy lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos, välittäminen ja yritysten aktiivisuus. Aiempina vuosina Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille sekä tietenkin myös lahjojen saaneille perheineen.

Joulupuu-keräys on kaikkina keräyspäivinä auki Hämeenlinnan Prismassa sekä Lammilla K-Market Maltaassa. Arkipäivisin lahjoja vastaanottaa aukioloaikoinaan OP Etelä-Hämeen konttorit Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Hattulassa kerätyt lahjat toimitettaan Jaettavaksi Hattulan sosiaalitoimen kautta.

Viikonloppuisin 8.?9.12. ja 15.?16.12. on lahjoja mahdollista toimittaa Kauppakeskus Goodmanissa olevaan, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin pitämään keräyspisteeseen kello 11?17 ja perjantaina 14.12. voi keräykseen osallistua myös kello 17 alkaen Ritariareenalla HPK?TPS-pelin yhteydessä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.