Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Joulumyyjäiset linja-autoasemalla itsenäisyyspäivän alla

Myyjäisistä löytyy esimerkiksi Bohemian Insanityn tuotteita.

Kaupunkikulttuuriyhdistys Kaputa ry järjestää yhteisölliset hyvän mielen joulumyyjäiset maaanantaina ja tiistaina 4. ja 5.12. kello 12 – 18 Hämeenlinnan linja-autoaseman kulttuuritilassa, osoitteessa Eteläkatu 1.

Mukana on noin 20 käsityöläistä, joiden pöydistä löytyy tuotteita joulukotiin ja  pukinkonttiin. Tarjolla on taidetta, käsityötä, designia, leivonnaisia ja suklaata. Myyjäisten ajan linja-autoasemalla palvelee myös kanttiini, jossa voi nauttia herkulliset  leivonnaiset, piparkakut ja lämpimät juomat.

Myyjäiset järjestetään ensimmäistä kertaa ja tarkoitus on tuoda linja-autoasemalle  monipuolinen kattaus paikallisten tekijöiden tuotteita helposti saavutettavaksi. Myyjäiset ovat matalan kynnyksen tapahtuma, jossa voi viettää pidemmänkin tovin.

Joulumyyjäisistä löytyy muun muassa paikallisia värikkäitä käsityöbrändejä, kuten Bohemian Insanity ja Pyrykääkkä Design, Elina Vänttisen rakastettuja neuleita omista malleista sekä Tiina  Sihvosen leikkisää keramiikkaa.

Joululeivonnaisia on myynnissä useilta eri tekijöiltä. Tarjolla on kuivakakkuja, joululaatikoita,  saaristolaisleipää ja käsintehtyjä suklaita. Myynnissä on myös maalauksia ja piirroksia paikallisilta taiteilijoilta, kuten Sirkku Rahunen-Ahtilan suloisia kukkamaalauksia ja Minttu Saarisen vinkeitä piirustuksia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.