Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Järjestöilta kutsuu aktiiviset kaupunkilaiset yhteen suunnittelemaan yhdistysten roolia

Järjestöasiantuntija Sipi Korkatti moderoi tapahtumaa.

Järjestöt ja yhdistykset ovat tärkeitä toimijoita. Ne elävöittävät kaupunkia ja tuottavat hyvinvointia kaupunkilaisten arkeen. Hämeenlinnan pääkirjaston musiikkisalissa järjestetään 23.4. kello 17.30?20 suuri järjestöilta otsikolla Tehdään yhdessä.

Illan tarkoituksena on muodostaa kuvaa järjestöjen ja yhdistysten roolista tulevaisuuden Hämeenlinnassa. Illan aikana keskustellaan järjestöjen roolista kaupungin strategisina kumppaneina, avustusprosessien uudistamisesta sekä pohditaan sitä, miten kaikki kolme osapuolta; kaupunki, yhdistykset ja kuntalaiset, hyötyisivät yhteistyöstä mahdollisimman hyvin. Osallistujille esitellään myös kaupungin strategiatyötä sekä strategian jalkauttamista toimintaan.

Iltaan kutsutaan mukaan yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä, mutta myös aktiivisia kuntalaisia ja harrastajia kaikista ikäryhmistä ja asuinalueilta pitäjiä unohtamatta. Kaupunkia tilaisuudessa edustaa virkamiehiä kaikilta toimialoilta, joten ideoihin ja kysymyksiin saadaan vastauksia mahdollisesti jo illan kuluessa. Illan avaa kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja iltaa moderoi järjestöasiantuntija Sipi Korkatti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.