Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Ilmoittautuminen Soundsin musiikkikatselmukseen alkanut

Ilmoittautuminen Nuori Kulttuuri Soundsin Kanta-Hämeen alueelliseen musiikkikatselmukseen on alkanut. Katselmus järjestetään Hämeenlinnan lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX:lla (Keinusaarentie 1, 13200 Hämeenlinna) 28.3. kello 14?18.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuosina 1995?2005 syntyneet nuoret.  Esiintyjien ja esiintyjäryhmien tulee ilmoittautua viimeistään 20.3. osoitteeseen erno.liukkonen@hameenlinna.fi.

Kaikki aluekatselmukseen osallistuvat esiintyjät saavat arvokasta palautetta esityksistään ammattilaisraadilta sekä mahdollisuuden osallistua Porvoossa järjestettävään kansalliseen Nuori Kulttuuri musiikkitapahtumaan nimeltä Sounds 2015. Tapahtuma järjestetään Porvoossa 15.?17.5.2015.

Kanta-Hämeen aluekatselmuksen raadissa toimivat tänä vuona läänintaiteilija Jarmo Julkunen, tuottaja, äänittäjä, miksaaja ja muusikko Hiili Hiilesmaa sekä sanoittaja Sana Mustonen. Soundsissa tyylilaji on vapaa ja laaja. Klassisen ja rytmimusiikin sekä kansanmusiikin eri lajit ovat tasavertaisia. Samoin mukaan voivat tulla sekä sooloesiintyjät että ryhmät, kuorot ja muut kokoonpanot.

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla rohkaistaan, kannustetaan ja innostetaan nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosio-ekonomisesta taustasta riippumatta. (Reska.fi)

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.