Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Hoitola Lux Medicus myös hemmottelee

Hämeenlinna oli runsaat sata vuotta sitten varuskunta- ja hallintokaupunki mutta myös kylpyläkaupunki. Entisen Brunilan kylpylän hengessä samalle paikalle on vastikään avattu Hoitola Lux Medicus.

Uuden hoitolan yrittäjinä toimivat kuntohoitaja, luontaisterapeutti Ulla Hurme ja lääketieteen lisensiaatti Marika Uslin-Hällberg.

Yritys uudenlaisesta hemmottelukeskuksesta ja hoitolasta syntyi nopeasti.

– Huomasimme, että meillä on hyvin samanlaiset ajatukset asiakkaan hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Pyrimme samaan lopputulokseen vain eri menetelmillä, Ulla Hurme kuvaa luontaisterapian ja kliinisen hypnoterapian mahdollisuuksia.

Ulla Hurmeen tarjomien palveluiden lista on pitkä: perinteisiä kylpylähoitoja ovat mm. turvehoidot ja mineraalihieronnat. Vartalohoidoille, hemmotteleville hieronnoille ja luontaisterapiahoidoille on nykyään kova myös kova kysyntä. Erikoisuutena on meridiaaniterapia ja valonkosketushoito.

Lux Medicus toimii jugend-talon valoisassa kattokerroksessa.

Lux Medicus toimii jugend-talon valoisassa kattokerroksessa. Ulla Hurme (vas.) ja Marika Uslin-Hällberg löysivät yhteisen hoitoajatuksen. Toinen työskentelee käsillä, toinen hypnoterapialla.

Marika Uslin-Hällberg aloittaa Lux Medicus -hoitolassa kliinisen hypnoterapian, jolla voidaan hoitaa mm. monenlaisia pelkotiloja aina lentopelosta fobioihin, ahdistukseen, kiputiloihin, koe- ja esiintymisjännitykseen.

– Hypnoterapialla on menestyksellä hoidettu myös kipukroonikkoja, joille on tunnu löytyvän muuta apua.

Lääkärin koulutus antaa hypnoterapialle turvallisen lähtökohdan.

– Aluksi arvioidaan, voisiko oireiden syille löytyä syitä, jotka edellyttävät lääketieteellisiä tutkimuksia.

Tilat mahdollistavat myös  erilaisten ryhmien toiminnan.

Tilat mahdollistavat myös erilaisten ryhmien toiminnan.

Hoitola Lux Medicus räätälöi meditaatiota, rentoutusta, stressinhallintaa, laihdutusta ja koulutus- ja esitelmätilaisuuksia myör ryhmille.

– Vastaamme kysyntään siltäkin osin, että syksyn mittaan voimme tarjota myös homeopaatin ja lapsi- ja nuorisopsykologin palveluja, yrittäjät suunnittelevat.

Lux Medicus avajaiset la 29.8. klo 14-18. Linnankatu 9, 3. krs (vanha radiotalo), Hml.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.