Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Harry Potter Book Night kokoaa Potter-fanit Hämeenlinnan pääkirjastoon

Torstaina 7. helmikuuta kello 17?20 Hämeenlinnan pääkirjastossa Wetterillä vietetään iltaa J. K. Rowlingin kirjoittamien Harry Potter ?tarinoiden maailmassa.

Illan aikana voi ratkoa pakohuoneessa Kirotun amuletin arvoitusta, osallistua pimeyden voimilta suojautumisen oppitunnille, maalata taikasauvan ja kuvata itsensä tupakaavussa ja vaikkapa lentävässä Angliassa.

Tupakaavut on valmistanut muotoilija Aino Käki. Taustalla näkyvän öisen Tylypahkan on maalannut kaksi Lyseon lukion opiskelijaa.

Ohjelmassa on myös ennustusta, visailuja, taikaeläimiä ja muuta kivaa. Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille Harry Potter ?faneille. Ainoa ikäraja on pakohuoneessa, joka soveltuu 10 vuotta täyttäneille.

Harry Potter Book Night on kansainvälinen fanitapahtuma, joka järjestetään samana päivänä lukuisissa suomalaisissakin kirjastoissa. Hämeenlinnan tapahtuma on samalla kirjaston Lukufestarit Tylypahkan tyyliin ?hankkeen päätösjuhla. Hankkeeseen saatiin avustusta OKM:lta.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Hämeenlinnan kaupunginkirjasto. Pimeyden voimilta suojautumisen oppitunnin vetäjät ja taikaeläimet tulevat Todellisuuspakolaiset-yhdistyksestä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.