Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Happoradion Eleganttimarssi saapuu Hämeenlinnaan

Happoradion ensimmäinen konserttisalikiertue Eleganttimarssi 2014 pysähtyy Hämeenlinnan Verkatehtaalla sunnuntaina 16.11.. Noin kaksituntinen konsertti alkaa kello 19.

Happoradio toivoo Eleganttimarssin houkuttelevan saliin myös sellaisia kuulijoita, jotka eivät syystä tai toisesta halua lähteä yökerhoihin tai rokkiklubeihin tungeksimaan. Kuvaaja: Ville Juurikkala.

Happoradio toivoo Eleganttimarssin houkuttelevan saliin myös sellaisia kuulijoita, jotka eivät syystä tai toisesta halua lähteä yökerhoihin tai rokkiklubeihin tungeksimaan. Kuvaaja: Ville Juurikkala.

? Happoradio on soittanut aikaisemmin konserttisaleissa pariin otteeseen, mutta varsinaista kiertuetta emme ole tehneet. Konserttisali-miljöö on kiehtova ympäristö ? paikoillaan istuva yleisö ja salin akustiset ominaisuudet mahdollistavat paljon normaalia klubikeikkaa suuremmat nyanssit. Kontrastien hakeminen on ollut yksi Happoradion musiikin kulmakivistä alusta alkaen, joten uskomme konseptin toimivan kohdallamme mainiosti, kertoo yhtyeen kitaristi-laulaja Aki Tykki.

Happoradion normaalikokoonpanon lisäksi  lavalle nousee kolme viulistia ja kosketinsoittaja.

? Laulujemme sovitukset menevät osittain uusiksi. Elävät soittimet ja taitavat muusikot niiden ohjaksissa mahdollistavat uusia juttuja. Toivomme saavamme keikoillemme ihmisiä, jotka eivät syystä tai toisesta halua lähteä yökerhoihin tai rokkiklubeihin tungeksimaan. Toisaalta saatamme tuoda saliin ihmisiä, jotka eivät muuten koskaan edes kävisi konserttisaleissa.

Keikka Verkatehtaalla on ikärajaton.

? Keikkojen ikärajattomuus tuo saliin myös alaikäisiä kuuntelijoitamme. Heillä on ollut harmillisen vähän tilaisuuksia nähdä keikkojamme, etenkään muita kuin festivaalivetoja. Pyrimme järjestämään nimmarinjakotilaisuudet jokaisen konsertin jälkeen. Sellaisia meiltä on usein pyydetty, mutta klubiolosuhteissa moisten järjestäminen on usein mahdotonta. Paitsi tilarajoitteiden puolesta, myös siksi että klubikeikat loppuvat useimmiten keskiyön tuolla puolen, Aki kertoo. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.