Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Goodmaniin uusia liikkeitä

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Goodmanissa on 65 liikettä.

Kauppakeskus Goodmanissa avautuu toukokuussa monipuolinen urheiluliike Stadium ja syksyllä Luhdan uusi konseptimyymälä Luhta Brand Store Kids ja aikuiselle naiselle suunnattu Your FACE -myymälä.

Stadiumin tiloja rakennetaan parhaillaan kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Stadium on asiakkaiden kovasti toivoma ja odottama toimija Goodmaniin ja konseptillaan täydentää hienosti nykyistä kauppakeskuksen urheiluväline ja -muotivalikoimaa. Avajaisia vietetään toukokuussa 2017. Goodmanin myymälä on Stadiumin Suomen 26. myymälä.

? Hämeenlinna on ollut pitkään suunnitelmissamme ja olemme etsineet liiketilaa alueelta. Kauppakeskus Goodman on alueen uusi, moderni ja suosittu kauppakeskus, jonka aktiivinen ja trendikäs ilme sekä tunnelma sopivat loistavasti Stadiumin brändiin, toteaa Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini.

Luhdan uusi konsepti Luhta Brand Store Kids avautuu Goodmanissa ennen koulujen syyslukukauden alkamista. Liikkeen valikoima on suunnattu lapsille ja nuorille. Myöhemmin syksyllä toiseen kerrokseen avautuu kauan odotettu naisten vaatteiden erikoismyymälä Your FACE. Ennestään Luhdalla on Goodmanissa Top Sport – myymälä ja Luhta Brand Store, jotka jatkavat nykyisissä tiloissaan.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.