Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Ei vain lähtijöitä: My Milou muutti Reskalle

Mari Huhtamäki kertoo saaneensa hyvää palautetta liikkeen muutosta Reskalle.

Mari Huhtamäki kertoo saaneensa hyvää palautetta liikkeen muutosta Reskalle.

Reskalta ei pelkästään muuteta kauppakeskuksiin vaan virta käy myös toiseen suuntaan. Mari Huhtamäki sulki muotiliike My Miloun ovet Tavastilassa viime viikon torstaina ja avasi ne eilen entisissä Täyspotin tiloissa Sibeliuksenkadun ja Reskan nurkalla.

? Vuokranantaja teki tähän meidän kanssamme suunnitellun remontin. Muutto uusiin tiloihin oli tiedossa jo noin kolmen kuukauden ajan, Huhtamäki kertoo valoisissa tiloissa, jotka ovat täysi vastakohta umpeenteipatuin ikkunoin varustetulle, tiloissa aiemmin toimineelle rahapeliluolalle.

Muutto uusiin tiloihin sujui pikavauhtia työntekijöiden ja kavereiden avustamana.

? Paljon negatiivista uutisoidaan keskustasta ja uusi kauppakeskus tietysti imee yrityksiä aluksi. Keskusta kuitenkin on ja pysyy aina. Meidän tyyppisellemme yritykselle sopii kivijalkakauppa ja nyt on hyvä aika tehdä muutoksia, kun neuvottelueasemat ovat yrittäjän kannalta hyvät, Huhtamäki kertoo.

Vaikka kivijalkakauppa on nyt paraatipaikalla, Mari Huhtamäki uskoo kaupankäynnin monikanavaisuuteen.

? Verkkokauppamme kasvaa edelleen ja se toimii liikkeen tukena.

Eilen Reskalla ovensa avannut muotiliike My Milou kerää huomiota.

Eilen Reskalla ovensa avannut muotiliike My Milou kerää huomiota.

Myös kävelykadun toisella puolen tapahtuu. Yksi Kauppakeskus Linnan omistajista, Veritas, remontoi kauppakeskuksen toiseen kerrokseen tiloja Fitness 24/7 -kuntosalille.

? Sopimus heidän kanssaan on tehty jo aikoja sitten, ja töihin päästiin H&M:n lähdettyä. Työmaa valmistuu helmi?maaliskuun vaihteessa, tekninen päällikkö Jarkko Saari Veritaksesta kertoo.

Veritas omistaa Linnasta myös muita, parhaillaan remontoitavia tiloja.

? Verkot ovat vesillä, toistaiseksi muihin tiloihin ei ole vuokrasopimuksia. Kova yritys vuokralaisia kuitenkin on saada, sillä eivät tyhjät tilat kauhean mukavia ole.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.