Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Café Hoffilla katetaan Pimeän Kaupan illaksi Hoffelipöytä

Anna Malmsten kattaa Pimeän Kaupan illaksi vohvelibuffetin.

Café Hoffin Anna Malmsten henkilökuntineen valmistautuu pitämään vohveliraudat kuumina Pimeän Kaupan Illassa.

? Niin paljon paistetaan vohveleita kuin ehditään ja asiakkaat laittavat täytteet itse. Suolaisiin täytteisiin kuuluu ainakin lohimousse joka yleensäkin on suosituin täytteemme, kertoo Malmsten.

Hoffi on pitänyt vohvelibuffaa nyt kaksi kertaa.

? Ainakin syksyn Pimeän kaupan illassa väki löysi tänne hyvin. Se on perinteisestikin vilkkaampi mutta uskon, että porukka löytää tänne nytkin.

Hoffelibuffetissa vohveleita saa täyttää jaksamisensa mukaan. Suolaisia täytteitä lohimoussen lisäksi ovat muun muassa juustot ja vihannekset sekä lämmin jauhelihakastike. Makeisiin täytteisiin kuuluvat muun muassa jäätelö, mansikkahillo ja muut herkut.

? Suosituin makeista hoffeleistamme on perinteinen mansikka-kermavaahto joka on nimetty mummolaksi. Suosittu on myös Salmari. Buffaan laitamme uutena täytteenä tarjolle marjarahkan, suunnittelee Anna Malmsten.

Malmstenit tulivat Hoffin yrittäjiksi syyskuun 2015 alussa. Alusta asti tarjolla ollut salaattibuffet on osoittautunut suosituksi ja matkalla buffetiin on lisätty päivittäin vaihtuva lämmin lisuke. Keittolounasta Hoffi tarjoaa tiistaisin ja torstaisin.

? Myös lauantaibrunssi on vakiinnuttanut paikkansa kivasti, Malmsten kertoo.

Hml Pimeän Kaupan ilta seuraavaksi pe 23.2.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.