Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

AUTOT: Uusi Peugeot 3008 esillä viikonloppuna

Uusien automallien lanseerausnäyttelyt piristävät härkäviikkoja. Hämeenlinnan Autokeskus esittelee ensi viikonloppuna oman mallistonsa, jonka ykköstykkinä on suurta kiinnostusta herättänyt  Peugeot 3008.

Pösön 3008 -malli on kasvanut katumaasturiksi. Suomen Vuoden 2017 -autoäänestyksessä kärkikahinoihin sijoittunutta autoa on kehuttu komeaksi, tilavaksi ja tekniikaltaan taas askelen mitan entistä edistyneemmäksi. Autobest-äänestyksessä se arvioitiin Euroopan 2. rahanarvoisimmaksi.

Sen ovat huomanneet myös suomalaiset autoilijat. Mallia on mennyt ennakkomyynnissä kaupaksi koko maassa jo satakunta kappaletta.

Esa Ketola (vas.) ja Teemu Lahti esittelevät viikonloppuna muun muassa uutta Peugeot 3008 -mallia.

Esa Ketola (vas.) ja Teemu Lahti esittelevät viikonloppuna muun muassa uutta Peugeot 3008 -mallia.

Myös Autokeskuksen henkilökunta on uusiutunut parilla tutulla hahmolla.  Muun muassa hämeenlinnalaisista jenkkifutiskuvioista tunnettu Teemu Lahti aloitti Autokeskuskuksessa syksyllä. Lammilainen Esa Ketola vaihtoi taloon joulukuussa.

Viikonlopusta odotetaan totuttuun tapaan vilkasta. Ovet ovat auki sekä lauantaina että sunnuntaina.

– Lanseerausnäyttelyt ovat suosittuja. Ihmiset tykkäävät liikkua, kun näillä kulmilla on vastaavia näyttelyitä muuallakin. Erityisen kiva, jos näkisin täällä tuttuja myös Lammin puolesta, Esa Ketola vinkkaa.

Autokeskuksen lanseerausnäyttely la 14.1. klo 10-15, su 11-15. 

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.