Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

ASIAKASKOKEMUS: Ahvenistolle haetaan hotellinjohtajan taidoilla varustettua kaveria uikkareissa ja valjaissa

Markkinoinnista vastaava Antti Nurkka TG Ahvenistosta poseerasi toimintapuistolla keväällä 2017.

Ahveniston Toimintapuiston asiakaskokemusta hiotaan entistä paremmaksi kesäksi 2018 rekrytoimalla uusi puistopäällikkö. Tavoitteena on vähentää jonoja, palvella asiakkaiden tarpeita joustavammin sekä kasvattaa Ahveniston tunnettuutta Hämeenlinnan ulkopuolella. Ahveniston Toimintapuiston ydinpalveluihin kuuluvat maauimala, Flowpark-seikkailupuisto sekä Minetti-kahvila. Näiden lisäksi toimintaa tukevia palveluita ovat muun muassa Wibit-vesihuvipuisto, luontoliikuntapalvelut ja SUP-lautojen vuokraaminen.

Toimintapuiston liiketoiminnasta vastaa hämeenlinnalainen yritys TG Ahvenisto Oy ja se on toiminut nykyisellä konseptilla kesästä 2015 lähtien. Ahveniston Toimintapuiston palvelut ovat avoinna toukokuusta lokakuuhun (ryhmille tilauksesta sesongin ulkopuolella) ja yritys työllistää kesäisin yhteensä noin 25 henkilöä. Tuleva puistopäällikkö vastaa Ahveniston Toimintapuiston operatiivisesta toiminnasta ja johtaa muutoksia eturintamassa.

Kauniina kesäpäivänä Ahvenisto edustaa suomalaista kesätunnelmaa parhaimmillaan ja alue täyttyy auringonpalvojista, uimareista, seikkailijoista ja luontoretkeilijöistä.  Kiireisimpinä päivinä puistopäällikön tulee hyödyntää ammattitaitoaan ja varmistaa, että kaikki sujuu kuin rasvattu: jonoja ei saa muodostua, kahvilassa on tuoreita tuotteita tarjolla, seikkailijat pääsevät puihin vikkelästi ja turvallisesti, parkkipaikkoja löytyy niitä tarvitseville sekä samalla työntekijät viihtyvät työpaikalla. Yhtälö on haastava, mutta ennakoivalla työvuorosuunnittelulla, perinpohjaisella valmistautumisella sekä ketterällä päätöksenteolla Apparan supersankari hoitaa homman maaliin ja tekee asiakaskokemuksesta erinomaisen.

? Puhumme supersankarista, koska huomasimme rekryilmoitusta tehdessä, että tulevalla puistopäälliköllä pitää olla yli-inhimillisiä ominaisuuksia ? lähes supervoimia. Etsimme käytännössä hotellinjohtajan taidoilla varustettua kaveria, jonka työasuun ei kuulu kravatti vaan uikkarit ja kiipeilyvaljaat, valaisee supersankarirekryä Ahveniston Toimintapuiston toimitusjohtaja Aki Helander.

Vuonna 2017 Ahveniston maauimala valittiin Vuoden liikuntapaikaksi, Flowpark-seikkailupuisto pokkasi Vuoden Kotimaan matkailuyritys -palkinnon ja Ahveniston alue puolestaan nimettiin luonnonsuojeluliiton 100 luontohelmen joukkoon. Nämä kansalliset tunnustukset kertovat Ahveniston valtavasta potentiaalista luontoliikuntakohteena. Ahveniston alue on Aulangon ohella Hämeenlinnan suosituimpia ulkoilualueita ja Ahveniston Toimintapuiston visiona on tarjota asiakkailleen Kanta-Hämeen mielenkiintoisimpia luontoliikuntapalveluita, joista tullaan nauttimaan aina ulkomailta asti. Visit Finland ennustaa ulkomaalaisten matkailijoiden määrän kasvavan Suomessa noin 5 % vuosivauhdilla. Kansainväliset matkailijat arvostavat Suomessa etenkin puhdasta luontoa ja järvimaisemia, joten Ahveniston tulevaisuuden näkymät Kanta-Hämeen luontomatkailukeskuksena ovat valoisat.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.