Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

RAVINTOLAÄÄNESTYS: Ruoan laatu ylivoimainen ykkönen lounaspaikan valintakriteerinä

Himalaya Kitchenin lounastarjontaa.

Hämeenlinnan parasta lounasravintolaa haetaan verkkoäänestyksellä vielä tämän viikon ajan. Äänensä voi siis antaa vielä sunnuntaina 4.2. Voittaja julkistetaan helmikuun 21.päivänä ilmestyvässä printti-Reskassa ja palkitaan Hämeenlinnan Kaupunkikeskustan Pimeän Kaupan Illassa perjantaina 23.2. Kauppakeskus Tavastilassa. Vastauksia myös kyselyn muihin kysymyksiin on tullut jo mukavasti.

Yksi kiinnostavimmista kohdista on, mikä on tärkein peruste lounaspaikan valinnassa. Peräti 85,71 prosenttia antaa tähän vastaukseksi ruoan laadun. Palvelun laatua tärkeimpänä pitää 8,57 prosenttia vastaajista ja muut vaihtoehdot ovat toistaiseksi saaneet vain hajaääniä. Tämä näkyy myös itse äänestyksessä, jossa ääniä ovat mukavasti keränneet muuallakin kuin keskustassa tai suurten työpaikkojen lähellä sijaitsevat ravintolat, esimerkiksi Myllytupa ja Hätilän Kokki.

Hätilän Kokin Jouni Ylitalo ja Maria-Leena Ahonen. Tämä on yksi niistä lounaspaikoista johon saavutaan kauempaakin.

Toiveita lounastarjonnan laajentamiseksikin on tullut kiitettävästi. Italialaista, kreikkalaista ja venäläistä keittiötä kaivattaisiin vielä kaupungin ravintolaelämää piristämään. Samoin lisää kasvis- ja vegaaniruokia.

1 kommentti

  1. Minna:

    Sawaddee. Ihanat kokit ja tarjoilijat ja täydellinen ruoka!

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.