Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Steelers-naisten Sanna Koponen on jouluhypettäjä: “Ostan joulukoristeet jo marraskuussa”

Lumisade muuttaa Hämeenlinnan maisemaa ainakin hetkeksi jouluisammaksi. Hyvinkäältä iltaharjoituksiin ajaneelle Steelers-naisten Sanna Koposelle lumi tietää vaikeampia ajo-oloja, mutta jouluun Sanna suhtautuu yksiselitteisen myönteisesti.

? Joulu on aina joulu! Olen jouluhypettäjä ja ostan joulukoristeetkin jo marraskuussa, hän tunnustaa.

Sanna Koponen sanoo syyskauden Steelersissä sujuneen yllättävän hyvin.

Salibandyn 1.-divisioona jatkuu Steelersin osalta ennen joulua vielä yhdellä ottelulla, kun joukkue kohtaa vieraissa FBC Loiston joulukuun 14. päivänä. Sen jälkeen alkaa pelitauko joka päättyy vasta loppiaisviikonvaihteessa.

Pidempi lepo tekee Sannan arvion mukaan hyvää, mutta täysin hän ei aio urheilua joulun aikanakaan jättää.

? Pitäisi muistaa urheilla joulutauonkin aikana. Aion tehdä itselleni uuden vuoden lupauksen, että yritän kehittää itseäni niin, että pääsen jatkamaan hyvässä kunnossa pelejä keväällä.

Steelersiin täksi kaudeksi siirtynyt Sanna sanoo syyskauden uudessa joukkueessa sujuneen hänen omia odotuksiaan paremmin.

? Odotin, etten välttämättä heti saa täysiä peliminuutteja uudessa seurassa. On ollut positiivinen yllätys, kuinka hyvin olen päässyt vauhtiin mukaan.

Joulun Sanna suunnittelee viettävänsä kotona isänsä ja veljensä kanssa.

? Kaikki joulut ovat olleet ihania mitä perheen kanssa on vietetty. En varmaan edes osaisi viettää joulua ulkomailla, hän pohtii.

Varsinainen talvilajien harrastaja Sanna ei ole.

? Joskus on käyty luistelemassa ja läpytelty lätkää samalla. Salibandymaila tuntui sen jälkeen niin erilaiselta kädessä, ettei varmaan kannata käydä enää.

Sanna pohtii, ettei luultavasti tänä jouluna näe enää Joulupukkia.

? Lahjoillakaan ei mielestäni ole niin väliä, vaikka yleensä ostan muille lahjoja niin, että kaikki rahat menevät niihin.

Hyvinkään Jungle Juice Barissa kahvilapäällikkönä työskentelevä Sanna viettää vielä jouluaattoaamunkin töissä. Sen jälkeen on vuorossa joulun viettoon rauhoittuminen ja tietysti joulusyömiset.

? Olen jouluruoan ystävä ja varmasti tulee syötyä niin, että jaksaa ensi vuoteen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.