Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

SHP:n johtajanviran täytöstä odotettavissa tiukka loppurutistus keskiviikkona

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallitus käsittelee keskiviikkona tammikuun 9. päivänä sairaanhoitopiirin johtajanviran täyttöä ja oletettavasti tekee valintaesityksen valtuustolle. Päätösesitys on määrä tehdä vasta kokouksessa, jossa asia käsitellään viranhaltijan esittelyn sijaan puheenjohtajan selostuksen pohjalta. Kokoukseen myös on kutsuttu kuultaviksi kolme soveltuvuusarviointeihin lähetettyä hakijaa, Marina Erhola, Seppo Ranta ja Juhani Sand.

Virkaa haki määräajassa 12 hakijaa. Kaikki hakijat täyttivät viran muodolliset kelpoisuusehdot. Hakijoista kutsuttiin haastatteluun Marina Erhola, Juha Heino, Vesa Haapamäki, Mikko Komulainen, Seppo Ranta ja Juhani Sand.

Virantäyttöä on valmistellut hallituksen 6.11.2018 nimeämä haastatteluryhmä, johon kuuluvat valtuuston puheenjohtaja Mauri Ojamäki, hallituksen puheenjohtaja Kaija-Leena Savijoki, hallituksen jäsen Merja Taponen, talous- ja tukipalvelujohtaja Tero Pitkämäki, johtajaylihoitaja Kirsi Leino ja ryhmän sihteerinä hallintojohtaja Miia Luukko.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.