Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Piia Aitto-ojasta KD-piirin puheenjohtaja

Vasemmalla Piia Aitto-oja ja oikealla Hannele Saari.

KD Hämeen piirin kevätkokous on valinnut uudeksi puheenjohtajaksi kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja Piia Aitto-ojan, 45, Janakkalasta. Aitto-oja on toisen kauden kunnanvaltuutettu, maakuntavaltuutettu ja KD:n puoluevaltuuston jäsen.

Hän toimii tällä hetkellä myös KD Janakkalan osaston puheenjohtajana. Aitto-oja oli ehdolla ensimmäistä kertaa tänä keväänä eduskuntavaaleissa.

Piia Aitto-oja ottaa uuden tehtävän vastaan nöyrän kiitollisena ja suhtautuu asianmukaisella vakavuudella tehtävän tuomaan vastuuseen.

? Piirin puheenjohtajuus on upea näköalapaikka puolueen poliittiseen ytimeen. Erityisesti tässä tilanteessa kun Kristillisdemokraatit neuvottelevat hallituspaikasta, on hienoa saada olla pieneltä osaltani tukemassa puolueen tavoitteita ja tekemässä merkittävää, alueellista taustatyötä puolueen tulevaisuuden eteen, Aitto-oja kertoo.

Aitto-ojan pyrkimys piirin puheenjohtajana on lisätä KD:n uskottavuutta vakavasti otettavana keskusta-oikeistolaisena puolueena Hämeen alueella.

? Teemme kovasti töitä pyrkiessämme irti sitkeästä maineesta marginaalisena uskontopuolueena. KD:n arvot ovat luotettavia ja kestävät aikaa, myös kriisitilanteissa. Puolue on viime vuosina tehnyt tässä hyvää työtä puheenjohtaja Sari Essayahin johdolla. Uskon kansan syvien rivien kannattavan pitkälti samoja asioita, joita me ajamme. Tämä tulisi saada konkretisoitua myös kannatuksen nousuna.

Hämeen piirin väistyvä puheenjohtaja, kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja Hannele Saari Riihimäeltä siirtyy varapuheenjohtajaksi. Saari keskittyy syksyllä alkavaan aluehallituskauteen Kanta-Hämeessä. Samalla Aitto-ojasta tulee puoluehallituksen varsinainen jäsen ja Saaresta varajäsen. Piirisihteerinä jatkaa Marja Kaitainen Lahdesta.

Kevätkokous esitti puoluekokoukselle puoluevaltuuston jäseniksi Hämeestä: Timo Simola, Lahti (varalla: Juha-Pekka Forsman, Lahti), Marja Kaitainen, Lahti (Auli Haarala, Lahti), Risto Auvinen, Heinola (Ville Melanen, Lahti) ja Asta Jaakkola, Forssa (Marjut Kariluoto, Lahti).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.