Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Mikaela Holmbergista vuoden yrittäjänainen

Mikaela on rohkea nuori nainen, joka on taitava ja taiteellinen, ennakkoluuloton ja ryhtynyt alalle, joka on muuntunut viime aikoina voimakkaasti, haluaa kehittyä koko ajan, rikkoo ennakkoluuloja.

Kuva: Mikaela Holmberg.

Kuva: Mikaela Holmberg.

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry palkitsi vuosikokouksessaan torstaina vuoden yrittäjänaisena valokuvaaja Mikaela Holmbergin. 34-vuotias Mikaela Holmberg on toiminut valokuvaajana vuodesta 2004. Hän on urallaan voittanut useita kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja, kuten Vuoden Muotokuvaaja-tittelin 2011.

Yrittäjänaiset perustelevat valintaansa näin: Mikaela on rohkea nuori nainen, joka on taitava ja taiteellinen, ennakkoluuloton ja ryhtynyt alalle, joka on muuntunut viime aikoina voimakkaasti, haluaa kehittyä koko ajan, rikkoo ennakkoluuloja. Mikaela on aktiivinen verkostoissaan ja kokeilee uusia kuvakulmia sekä kuvatessaan että yrityksessään.

Valokuvauksen kautta Mikaela ilmaisee itseään, sen lisäksi että siitä saa elannon, valokuvaus on myös keino pitää oma sielu tyytyväisenä. Hän on aina ollut kova askartelemaan, piirtämään ja tekemään käsillään asioita, mutta valokuvaus on se taidemuoto, jonka kautta hän pystyy sanomaan enemmän.

Yrittäjyys tuli niin sanotusti ?kaupan päälle? kun Mikaela päätti, että haluaa tehdä tätä työkseen. Työpaikkoja ei juurikaan ole, sellainen täytyy luoda itse. Yrittäjyys on ollut hänen mukaansa pelottavaa, jännittävää, innostavaa ja palkitsevaa.

Luovuutta ja järkevää liiketoimintaa ei aina ole helppo yhdistää, ja tämän ajan hän kokee kasvattaneen häntä ihmisenä valtavasti. Yksin puurtamisessa joutuu hakemaan sitä tukea ulkopuolelta ja pitämään avoimen mielen, jottei jumiudu ja jämähdä samaan pisteeseen. Eteenpäin on mentävä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.