Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Kaupunkikeskustan Sari Hagemeier toivottaa uudet veturit tervetulleeksi keskustaan

Hämeenlinnan Pimeän Kaupan Ilta tuo ensi viikon perjantaina piristystä harmaaksi ja loskaiseksi kääntyneeseen kaupunkikeskustan ilmeeseen. Tarjousten huuma huipentuu tuttuun tapaan keskustayhdistyksen kustantamaan ilotulitukseen ja osalla liikkeistä ja ostoskeskuksista on vielä omat ohjelmansa.

? Pimeää kauppaa käydään Hämeenlinnassa nyt 14. kertaa ja ilta on monille kaupoille vuoden paras myyntipäivä, kertoo Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistyksen palvelupäällikkö Sari Hagemeier.

Sari Hagemeier iloitsee Pimeän Kaupan Illan saavuttamasta suosiosta.

Kehittämistä hän näkee kaupoilla vielä siinä, miten tapahtuman ja tarjousten kauppoihin houkuttelemat uudet asiakkaat ja erityisesti uudet nuoret asiakkaat saataisiin säännöllisiksi keskustashoppailijoiksi.

Syytä hymyyn keskustayhdistyksen palvelupäälliköllä on muutenkin, sillä alle kuukauden päästä Reskalla Kauppakeskus Linnan tiloissa avaa Amarillo.

? Näen Amarillon tulon tosi tärkeänä, se on niin vahva toimija. Meillä pitää olla vetureita joilla on varaa pitää ääntä ja rummuttaa, siitä hyötyvät kaikki ympärillä, uskoo Hagemeier.

Amarillon jo etukäteen tekemien Facebook-päivitysten ja ravintolan saavuttaman some-suosion kuten myös kävelykadun nurkilla usein näkyvän Amarillo-mainoksin teipatun auton hän näkee tervetulleina tapoina muillekin hämeenlinnalaisyrityksille nostaa omaa näkyvyyttä.

Hagemeier ei ole keskustayhdistyksen keulakuvana mikään leipäpappi, vaan hän viihtyy esimerkiksi keskustan kahviloissa ja ravintoloissa.

? Pyrin kaikessa mahdollisessa käyttämään keskustan palveluja! Ravintoloista suosikkejani ovat ehkä Sawaddee ja Popino, hän luonnehtii.

Entä mikä oli viimeisin keskustan liikkeistä tekemäsi ostos?

? Silmälasit Specsaversilta ja olen tosi tyytyväinen palveluun. Kun ostaa paikalliselta, saa kerralla hyvää eivätkä esimerkiksi vaatteet jää kaappiin käyttämättöminä. Postimyyntiin verrattuna se on myös ekologista, kun ei tule turhia palautuksia, äityy Hagemeier propagoimaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.