Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Jouko Malin etsii jatkajaa Virvelin Rantakrouville

Jouko Malin viihtyy myös baarimikon töissä ja keittiössä. Arkistokuvassa taustalla Karla Koponen.

Virvelin Rantakrouvin yrittäjä Jouko Malin on pian 15 vuoden ajan kehittänyt yritystään. Nyt Malinilla on tahto eläkkeelle ja käynnissä on jo joitain neuvotteluja Rantakrouvin myymiseksi.

? Vaihtoehtoina on joko myynti tai vuokraaminen, hän kertoo.

Virvelinrantaan on rakentunut monipuolisten palvelujen keskus: ruokailijoille lounasta ja alacartea, pysyvät anniskeluluvat 1.500 henkilölle, biitsikentät ja seudun kattavimmat palvelut veneilijöille.

? Satamatoimintaan kuuluu venepaikkojen vuokrauksen lisäksi tankkauspiste, septitankkien tyhjennysmahdollisuus, jätehuolto ja vesi, Malin kertoo.

Virvelinranta on veneilijöiden suosiossa vierasvenelaiturinsa ja  tankkausmahdollisuuksien ja jätehuollon ansiosta.

Jouko Malin on valmis neuvottelemaan Rantakrouvin kokonaisuuden lisäksi liiketoiminnan myynnistä tai vuokraamisesta myös osina.

? Vaihtoehtoina kokonaisuuden lisäksi on joko pelkkä ravintola, ravintola ja polttoaineen myynti tai laituritoiminta, polttoaineen myynti ja ravintola, hän luettelee.

Malin sanoo, että hänen eläkkeellesiirtymishalujaan ovat lisänneet viime vuoden rankat henkilökohtaiset tapahtumat. Silti hän on pohjustanut tulevaa kesää jo niin, että mahdollinen uusi yrittäjä ei hanki vain puitteita vaan elävän tapahtumamiljöön.

? Joka viikonpäivälle kesäksi on jo sovittuna jotain toimintaa, rantalentopalloa, mölkkyä tai petankkia. Joka kuukauden toisena tiistaina Rantakrouville kaartavat harrasteajoneuvot ja moottoripyöräilijöiden tapaaminen on torstai-iltaisin, Jouko Malin sanoo.

Myös isompia tapahtumia on jo sovittu ensi kesäksi. Virallista käyttöönottoaan odottamassa on vielä 30 neliömetrin kelluva tanssilava.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.