Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Ari Laivolan oikeustaistelusta ilmestyy kirja

Kuva: Visual Media Productions.

Hämeenlinnalaisen yrittäjän Ari Laivolan oikeustaistelusta vakavien ympäristörikossyytteiden keskellä julkaistaan kirja joulukuussa. Tomi Lindblomin kirjoittama Tapaustutkimus: Ari Laivola – Kun maa katosi alta kertoo, kuinka Laivola ja hänen maanrakennusalan yrityksensä joutuivat mittavan ilmiannon kohteeksi, joka johti vuosia kestäneeseen oikeuskäsittelyyn ja lopulta hänen menestyneen yrityksensä konkurssiin.

Tuohon aikaan Janakkalassa asunutta Laivolaa ja hänen yhtiötään syytettiin mitä moninaisimmista ympäristörikoksista ja häneltä vaadittiin miljoonien eurojen korvauksia. Loppujen lopuksi valtaosa syytteistä kaatui yhtä lailla kuin jättimäisten korvausten maksaminen.

Kirja kertoo siitä, kuinka vaikeista tilanteista voi selvitä sisukkuuden ja kanssaihmisten tuen avulla. Samalla tämä kirja on kertomus autourheilijasta, kuntapoliitikosta, järjestövaikuttajasta, monialayrittäjästä, maanviljelijästä, aviopuolisosta ja perheenisästä.

Tapaustutkimus: Ari Laivola – Kun maa katosi alta -teos ilmestyy 8. joulukuuta, ja sen on kustantanut Visual Media Productions Oy. Kirjan kirjoittaja Tomi Lindblom on pitkän linjan media-alan ja musiikkimaailman ammattilainen ja tuttu kasvo monista television uutisohjelmista. Hän on kirjoittanut aiemmin jo kaksitoista kirjaa, kuten tapaustutkimuksen Brother Christmasista: Parran takana ei ollutkaan roisto, Pankakosken kartonkitehtaan historiikin sekä Antti Einiön, Ekku Peltomäen, Joel Hallikaisen, Jarkko Aholan, Aki Samulin ja Markku Aron elämäntarinat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.