Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Anne Kallio-Lehtimäestä Hämeenlinnan seudun vuoden yrittäjänainen

Siron yritta?ja? Anne Kallio-Lehtima?ki on Hämeenlinnan seudun Vuoden yrittäjänainen 2018. Kuva: Mikaela Holmberg

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry on palkinnut vuoden 2018 yrittäjänaisena Alusasuliike Siron Anne Kallio-Lehtimäen.

? Anne on pitkän linjan yrittäjä, joka on nähnyt maailman muutokset omassa toiminnassaan. Anne on hyvin yhteisöllinen ja näkee yhteisen hyvän edut ja toimii sanojensa ja periaatteidensa mukaisesti.

? Yhdistyksen toiminnassa Anne on ollut mukana vuosikausia, myös hallituksessa ja muutoinkin ollut kehittämässä paikallista yrittäjänaistoimintaa, kertoo Yrittäjänaisten puheenjohtaja Sari Hagemeier.

Kallio-Lehtimäkeä kiitetään palkitsemisperusteissa myös rohkaisevasta ja positiivisesta asenteesta muita yrittäjiä kohtaan, työllistämisesta sekä oman liiketoiminnan ja itsensä jatkuvasta kehittämisestä. Palkitulle on ominaista myös kokemusten jakaminen positiivisessa hengessä.

Vuoden yrittäjänaisen palkitsemisessa yleisiä kriteerejä ovat aktiivinen toiminta yhdistyksessä vähintään kolmen vuoden ajan, vakiintunut liiketoiminta, erikoistuminen eli ?oma juttu?, yrittäjämyönteinen asenne ja yleinen kannustava asenne.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.